Elena Lasconi a câştigat procesul cu Bulevardul PARDON!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Tribunalul Argeş s-a pronunţat astăzi în dosarul Bulevardului Pardon.

Judecătorii au respins acţiunea Prefecturii Argeş de anulare a autorizaţiei de construcţie a Bulevardului Pardon din Câmpulung. Conform deciziei, Prefectura Arges trebuie sa plateasca Primariei Campulung si suma de 4000 lei- cheltuieli de judecata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in 15 zile. 

Decizia: „Respinge ca neîntemeiate excepţiile privind inadmisibilitatea formulării acţiunii, invocate de către pârâtul Primarul municipiului Câmpulung, respectiv de către intervenientul accesoriu U.A.T. Municipiul Câmpulung. Respinge acţiunea formulată de reclamantul Instituţia Prefectului-Judeţul Argeş în contradictoriu cu pârâtul Primarul municipiului Câmpulung şi intervenient în interesul pârâtului U.A.T. Municipiul Câmpulung. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de U.A.T. Municipiul Câmpulung. Obligă reclamantul la plata sumei de 4.000 lei către intervenientul accesoriu, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Arges. Pronunţată azi, 10 februarie 2023 la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă”

Write A Comment