Prefectul Radu Perianu, despre sentinţa din dosarul PARDON: “Aşteptăm motivarea instanţei şi vom cere explicaţii la ISC”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Prefectul Radu Perianu a făcut o serie de declaraţii cu privire la sentinţa dată astăzi în procesul legat de Bulevardul Pardon. După cum se cunoaşte deja, Tribunalul Argeş a respins cererea Prefecturii de anulare a autorizaţiei lucrărilor la Pardon, Primăria Câmpulung obţinând câştig de cauză în primă instanţă.

Aşteptăm motivarea instanţei. Am cerut explicaţii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, înainte de a face demersul în instanţă şi vom cere din nou explicaţii de la ISC, după ce vom vedea motivarea Tribunalului Argeş. Nu este un meci de fotbal, ci o acţiune care face parte din ciclul normal al desfăşurării activităţilor unor instituţii, în cazul nostru Prefectura Argeş. Motivarea va fi lămuritoare şi o vom analiza situaţia cu toată responsabilitatea.”– a declarat astăzi prefectul de Argeş, Radu Perianu, într-o conferinţă de presă.

Lucrările la Bulevardul Pardon rămân suspendate, până la pronunţarea definitivă a instanţei.

În cazul în care Prefectura Argeş nu va depune recurs în 15 zile de la comunicarea deciziei Tribunalului, aceasta va rămâne definitivă.

Write A Comment