Comunicat de presă USR Argeş, legat de procesul câştigat de Elena Lasconi

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

USR Argeş a transmis un comunicat de presă, pe tema procesului Bulevardului Pardon, spunând că prefectura Argeş nu are niciun motiv să facă recurs la decizia Tribunalului Argeş, care a dat căştig de cauză Elenei Lasconi.

“Primarul USR din Câmpulung a câștigat, în primă instanță, procesul pentru bulevardul Pardon. USR Argeș solicită PNL să oprească atacurile împotriva Elenei Lasconi. Procesul câștigat arată clar că prefectul PNL Radu Perianu nu a făcut altceva decât să execute un ordin politic. Când a decis să atace în instanța autorizația de construcție a bulevardului Pardon, Radu Perianu a motivat că este “o obligație legală”. Dacă alege să facă recurs, nu face altceva decât să blocheze în continuare proiectul.

Narcis Mircescu, președintele USR Argeş: “Mii de câmpulungeni suferă din cauza deciziei PNL Argeș de a-l folosi pe Radu Perianu pentru a bloca proiectele Elenei Lasconi. Sper să nu decidă să facă recurs și să amâne construcția unui bulevard de care se pot bucura miile de argeșeni. Jocurile politice trebuie să înceteze.

Ionuţ Moşteanu, deputat USR Argeș și vicepreședinte USR: “Oamenii văd cine construiește și cine vrea să blocheze. PNL nu câștigă nimic din acest atac electoral. Radu Perianu este prefectul PNL, propus de PNL Argeş. Răspunde la o comandă politică și trebuie să se oprească. Sunt speriați când văd cum Elena arată unui județ întreg ce înseamnă o primărie condusă de USR”. Le cer doamnei Alina Gorghiu, președinta PNL Argeş și domnului Radu Perianu, prefectul de Argeș, să oprească atacul politic împotriva Elenei Lasconi. Nu are niciun motiv să facă recurs la decizia Tribunalului Argeș”se arată în comunicatul USR. 

CITITI pe subiect: RADU PERIANU: Aşteptăm motivarea instanţei

CITITI pe subiect: ELENA LASCONI a câştigat procesul PARDON

Write A Comment