Poliţiştii Chiliment Marian Dragoş şi Matei Eusebiu Ion din cadrul Secţiei 2 Piteşti au fost condamnaţi pentru luare de mită la câte trei ani închisoare cu suspendare.

Cei doi vor presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş, sau în cadrul Casei Judeţene de Pensii Argeş.

Tribunalul Argeş a fixat un termen de supraveghere de 3 ani în cazul amândurora. “Confiscă de la inculpatul Chiliment Marian Dragoş suma de 150 de lei şi de la inculpatul Matei Eusebiu-Ion suma de 150 de lei, primiţi cu titlu de mită de la martorul denunţător Dumitru George Cătălin. Menţine măsura asigurătorie a sechestrului, dispusă prin Ordonanţa nr.313/P/2020 din data de 05.01.2022, asupra sumei de 1.392 lei depusă pe numele inculpatului Chiliment Marian Dragoş la Unicredit Bank la dispoziţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi a instanţei de judecată, conform recipisei nr.1937A0020/05.01.2022, şi asupra sumei de 1.325 lei depusă pe numele inculpatului Matei Eusebiu-Ion, la Unicredit Bank la dispoziţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş”- au mai decis judecătorii. Cei doi poliţişti au fost reţinuţi la finele anului trecut, în urma unui flagrant. Din dosar au făcut parte şi martori investigatori sub acoperire, pe numele lor  Iulia Stan si Popovici Cătălina.

Write A Comment