Primarul din Călineşti cere expertizarea înregistrărilor din dosarul în care e judecat pentru folosirea funcţiei în scop sexual!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Primarul Călineştiului, Mihai Georgescu, a cerut în instanţă ca înregistrările audio şi video făcute de tânăra care îl acuză de hărţuire să fie expertizate criminalistic, pentru a se stabili dacă sunt autentice.

Primarul Mihai Georgescu este judecat pentru folosirea funcţiei de primar în scop sexual, după acuzaţiile lansate de tânăra Andreea Dicu în vara anului trecut. Dosarul este departe de a fi finalizat, magistraţii Judecătoriei Piteşti hotărând reaudierea mai multor martori, dar şi a părţii vătămate.

La dosar sunt depuse înregistrările făcute de tânără, din care rezultă afirmaţii cu iz sexual ale primarului: „Am vorbit cu ăsta, mi-a zis inițial trei luni, dup-aia am zis, băi, hai să închidem anu’, eu încerc s-o iau lângă mine. Ți-am zis că am discuții, dacă vrei, te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 milioane, mă duci, mă aduci, nu știu, chestii d-astea… Îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei, dacă am și eu nevoie de tine și vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea… Îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, un salariu bun, nu știu, prime, tot ce vrei tu, relații… Te duc în lumea bună… N-ai vrut să te iau și la festival, toată lumea bună a fost acolo. Dacă te-a durut la păsărică și ai considerat că e mai bine să ieși cu nu știu care (…)”.

Judecătorii urmează să decidă dacă va fi cazul ca înregistrările să fie expertizate criminalistic.

Un nou termen de judecată a fost fixat pentru data de 14 decembrie. Conform unor surse, tânăra îi cere primarului Mihai Georgescu daune morale în valoare de 40.000 lei.

PE SUBIECT:

Primarul Mihai Georgescu a fost trimis în judecată!

Primarul Mihai Georgescu, plasat sub control judiciar

PSD l-a exclus din partid pe primarul Mihai Georgescu!

Write A Comment