Lucrările la Autostradă, pe Lotul 5 Pitești – Curtea de Argeș, au ajuns la 50% execuţie!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Lucrările pentru Lotul 5 al Autostrăzii Sibiu – Pitești (Piteşti-Curtea de Argeş) au ajuns la 50% execuție, potrivit unui anunţ făcut ieri de către secretarul de stat, Ionel Scrioșteanu. Acesta a postat pe contul său de Facebook o scurtă filmare din şantierul Autostrăzii, şantier Budeasa. Pe lotul cu o lungime de 30 de kilometri aflat între Pitești și Curtea de Argeș lucrează circa 600 de drumari și 283 de utilaje aparţinând executantului WeBuild Astaldi.


foto Facebook- Ionel Scrioșteanu

Secretarul de stat Ionel Scrioșteanu a filmat executarea primului strat de asfalt și ridicarea primelor grinzi pe cel mai lung viaduct de pe lotul 5, situat în zona Lacului Budeasa.

„Se toarnă primul strat de asfalt pe Secţiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, autostrada care va traversa Carpaţii. Săptămâna trecută am fost pe lotul 4, unde au început lucrările pentru primul tunel. Am trecut pe la viitorul nod rutier de la Bascov. Acolo, în acest weekend urmează să se devieze traficul pe partea stângă în sensul spre București. Deci circulaţi cu atenţie începând de luni pentru că se va redicţiona traficul, bineînţeles cu restricţii, pentru realizarea forajelor pentru piloţi. Am fost pe tot amplasamentul șantierului, se lucrează la toate structurile, iar procentul de execuție pe acest lot este de aproximativ 50 % lucrări executate în teren”- a spus secretarul de stat în filmarea postată pe contul său de Facebook.

sursă foto- Ionel Scrioșteanu, Facebook 

Write A Comment