Adrian Miuțescu- NEGATIV la testul COVID-19

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a primit rezultatul testului pentru depistarea coronavirusului, care a arătat că este NEGATIV la COVID-19.

Astăzi am primit rezultatul testului pentru coronavirus care este NEGATIV. Chiar și așa, pentru mai multă siguranță voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu, respectând indicațiile specialiștilor Direcției de Sănătate Publică. Am decis realizarea acestui test deoarece luni, 19 martie am participat la reuniunea Biroului Politic Național al PNL, ședință la care a participat și un coleg senator diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. Atât eu cât și membrii din conducerea PNL am fost supuși testării pentru depistarea infecției cu coronavirus. În acest context dificil pentru fiecare dintre noi se impune o atitudine prudentă și responsabilă, să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur, să ne informăm doar din surse oficiale și să respectăm normele stricte de igienă. Multă sănătate tuturor!”, a declarat președintele PNL Argeș.

PNL Argeș face apel la celelalte organizații politice, la reprezentanții locali ai partidelor să dea dovadă de responsabilitate atât în acțiuni cât și în declarații publice. Nu este vremea atitudinilor politicianiste și a jocurilor care cultivă instabilitatea în situația actuală, creată de epidemia de coronavirus. În acest moment este deosebit de importantă funcționarea corectă a tuturor instituțiilor și unitatatea cetățenilor pentru a traversa pandemia de coronavirus care afectează sănătatea publică. PNL își asumă, în continuare, cu toate riscurile politice, să treacă România de această criză și să guverneze până la momentul alegerilor le termen, a transmis astazi Departamentul de Comunicare al PNL ARGEŞ.

 

Write A Comment