Ana Stan: “Câştigul nu va fi al celui care va câştiga competiţia internă, ci al PNL-ului!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Ana Stan a fost prezentă ieri în conferinţa săptămânală a PNL Argeş, alături de Adrian Miuţescu şi de contracandidaţii pentru desemnarea competitorului liberal la Primăria Piteşti. Cel care va fi nominalizat de PNL să intre în cursa pentru funcţia de primar al Piteştiului va fi făcut cunoscut cel mai probabil până la finele acestui an, la o dată care urmează să fie anunţată.

La acest moment, PNL Argeş, prin noii săi competitori la prima funcţie a municipalităţii, este implicat în campania prezidenţială pentru realegerea lui Klaus Iohannis, în funcţia de preşedinte al ţării.

“Mă gândesc cu multă seriozitate la campania prezindenţială şi este foarte important ca noi toţi să luăm în serios victoria preşedintelui Iohannis, pentru că această victorie va influenţa foarte mult şansele noastre de a câştiga Primăria Piteşti. Primul lucru la care mă gândesc este cum să mobilizez organizaţia PNL Piteşti, pe femeile din Piteşti, astfel încât să câştigăm prezidenţialele cu Iohannis. “- a declarat ieri Ana Stan în conferinţa PNL Argeş.

Referitor la competiţia internă care se desfăşoară în cadrul PNL pentru viitorul candidat la primarul Piteştiului, Ana Stan a declarat: “Competiţia dintre noi este una benefică, pentru că aşa cum ştim cu toţii dintr-o competiţie câştigă cel mai bun. Câştigul nu va fi însă al celui care va câştiga competiţia, ci al PNL-ului, care va avea cel mai bun candidat la Primăria Piteşti.”

PE SUBIECT:  Cine este omul Ana Stan?

în foto: Ana Stan, alături de Adrian Miuţescu şi contracandidaţii săi Mihai Coteţ şi Tiberiu Irimia

 

Write A Comment