AVERILE de la AUR Argeş

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Cei care s-au pus anul trecut pe listele parlamentare pentru a câştiga un mandat din partea AUR Argeş sunt cetăţeni  anonimi, cu foarte mici excepţii. Integritate.eu a publicat chiar înainte de alegerile parlamentare declaraţiile de avere ale celor care au candidat pentru Camera Deputaţilor sau Senat. Printre acestea, şi cele ale partidului care a scos o funcţie de deputat la Argeş, în persoana lui Mircia Chelaru. Niciunul dintre pretendenţii la un fotoliu de parlamentar din partea AUR nu se regăseşte în viaţa publică a Argeşului. Câţiva dintre ei nici măcar nu locuiesc în Argeş, aşa cum este cazul lui Chelaru sau al primului pe lista de la Senat, Iuliean Horneţ. Cât de bogaţi su modeşti sunt ei?

Foşti candidaţi la SENAT din partea AUR Argeş

Iuliean Horneţ

Deţine 4 terenuri în Buzău şi Brăila, este director general al ECOHORNET din Chiajna, de unde spune că ridică anual un venit de 48.012 lei. Horneţ are două pensii, una militară şi una clasică (de la Casa Judeţeană de Pensii), care însumează circa 50.000 lei pe an. Formula As vorbeşte despre Horneţ ca fiind un fost  specialist în balistică al Armatei Ro­mâne. Potrivit revistei, acesta a realizat peste 70 de dispozitive tehnice pentru obținerea ener­giei verzi: din deșeuri organice, gunoi me­najer, nămoluri de canalizare, plastic, haine vechi și anvelope auto. Horneţ administrează două societăţi comerciale: F.H. PYROLYSIS şi Allianz Ecoterm, ambele cu sediul în Chiajna, afacerile sale neavând nicio legătură cu judeţul Argeş.

Ion Uţă

Şi acesta deţine 4 terenuri, în comunele Stolnici şi Lunca Corbului, ale căror suprafaţă totală depăşeşte patru hectare. Are un apartament, primeşte indemnizaţie de revoluţionar şi spune că este vicepreşedinte al Asociaţiei Reîntregirea Patriei.

Lalu Magdalena Silvia

Tot patru terenuri deţine şi aceasta în comunele Băbana şi Moşoaia. Are două case, un apartament şi un autoturism Chevrolet. Este profesoară de informatică la Armand Călinescu, de unde ridică 48.000 lei pe an. Soţul acesteia lucrează la RCS-RDS ca tehnician.

Virgil Paraschiv

Şi în cazul acesteia, în declaraţia de avere sunt menţionate tot patru terenuri, de această dată în oraşul Câmpulung. Are o casă, un Logan şi este salariat la SC Twomar Kontact Services. Paraschiv a candidat în 2012 la funcţia de consilier local în oraşul Câmpulung. Soţia lui este casnică.

Sima Magdalena Rodica

Are un apartment în Piteşti şi unul în Mioveni, deţine un Mercedes şi trei credite bancare. Sima a mai declarat un împrumut de 80.000 de euro de la Maria Iulia Stanciu (creditor persoană fizică). Lucrează ca analist Serviciul Clienţi, în cadrul Automobile Dacia, pe un salariu de 51.800 lei pe an.

Rădulescu Gheorghe Mihai

Este din Câmpulung, deţine două terenuri, o casă şi un Renault. Este pensionar (cu un venit de 17.304 lei pe lună), ca şi soţia.

CAMERA DEPUTAŢILOR

Mircia Chelaru 

Stă în Bragadiru şi este deputat AUR de Argeş. Are pensie (MapN) de circa 9000 lei pe lună, la fel ca şi soţia sa. ANAF îi reţine o treime din veniturile din pensie, pentru recuperarea prejudiciului de 852.000 lei, constatat în dosarul DNA în care a fost condamnat cu suspendare- „Locuinţe pentru generali”. Chelaru are un AUDI A6, un Logan, un apartament în Bragadiru şi un teren în Roşiori de Vede. În anul 2012, când îşi înregistra prima candidatură pentru Parlament, menţiona o casă de vacanţă, pe care şi-o construise în 2009. În prezent, imobilul a dispărut din declaraţiile de avere.

Marinescu Cicerone Nicolaie

Locuieşte în Piteşti şi este lector universitar doctor în cadrul Universităţii Piteşti. Are terenuri în comuna Poiana Lacului, o casă şi un apartament. Declară un venit de 42.000 lei pe an, alături de soţie, care obţine un salariu de 20.000 anual de la Universitatea Spiru Haret. În urmă cu circa opt ani, acesta se înscria la un concurs pentru funcţia de şef al Departamentului Dezvoltare din cadrul SC Apă-CANAL 2000 SA. Marinescu este membru al Fundaţiei pentru Dezvoltare bazată pe Cunoaştere. Potrivit presei naţionale, acesta a obținut aproape 160.000 de euro, fonduri nerambursabile, de la Uniunea Europeană și de la stat, să vadă cum s-ar putea face un sistem cât mai bun de captare a energiei solare prin ferestrele locuințelor sau ale clădirilor de birouri. Acesta crede că populația și firmele își pot câștiga independența energetică față de marile companii de utilități printr-o combinație de instalații pentru captarea energiei din surse regenerabile.
Marinescu Cicerone Nicolaie are doi copii, unul student la Medicină, altul la Arhitectură.

Giorgiana Nicoleta Gingăraş

Este fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş. Activează în domeniul parfumeriei şi cosmeticelor, prin firma pe care o administrează la Bascov, Gym Topi Dream.

Coşa Anca Mihaela

Trăieşte în Câmpulung şi deţine două terenuri şi două case. A declarat câştiguri din drepturi de autor, plătite de Mitropolia Moldovei. Este salariată, împreună cu soţul, a SC ART CONTOR DESIGN. Anca Coşa este şi preşedinte al Asociaţiei Corabia cu Arhitectură.

Iancu Theodor Ilie

Este un afacerist în Piteşti, patron al SC Confort SRL. Deţine un teren în Piteşti, un apartament, un spaţiu comercial şi un Renault.

Badea Octavian

Are un teren în Budeasa, două apartamente în Piteşti şi o Nubira Daewoo. Declară un salariu de 48.000 lei anual de la AKKAROMSERV, unde lucrează şi soţia.

Daniela Duca

Deţine un teren şi o casă în Câmpulung. Are un autoturism Toyota şi este cadru didactic la Liceul Tehnologic Stâlpeni.

foto slider: Mircia Chelaru, actual deputat AUR de Argeş

Write A Comment