Deputatul Daniel Constantin: „Accentul în PNL Argeş va fi pus pe actul de guvernare, pe identificarea viitorilor candidaţi la alegerile din 2024!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Deputatul PNL de Argeş, Daniel Constantin, a participat ieri la prima şedinţă a PNL Argeş, organizată sub însemnul noii conduceri, reprezentată de preşedintele interimar Alina Gorghiu.

„Este un nou început pentru PNL Argeş. Şedinţa de ieri a fost una foarte constructivă. Au participat toţi primarii PNL Argeş, mai puţin domnul Ion Dumitrache de la Poiana Lacului, pentru că nu a putut veni, dar care l-a trimis pe viceprimar. De asemenea, domnul primar Boncea Dragoş de la Poienarii de Argeş a revenit în PNL, ceea ce este un lucru extrem de bun.”- ne-a declarat parlamentarul liberal.

Acesta a reiterat necesitatea reconfigurării unei noi politici de reprezentativitate a PNL în judeţul Argeş: “Accentul discuţiilor s-a pus pe probleme pe care le-am ridicat în foarte multe rânduri, şi anume deschiderea uşilor partidului, deschiderea PNL Argeş faţă de cei care îşi doresc să intre în echipă, promovarea oamenilor de calitate, promovarea profesioniştilor în funcţiile publice. În Biroul Permanent Naţional s-a decis ca doamna Alina Gorghiu să ocupe funcţia de preşedinte interimar al PNL Argeş, pentru o perioadă de şase luni, perioadă în care vor fi organizate alegerile interne. De asemenea, BPN a decis dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al PNL Argeş, aşadar doamna preşedintă Alina Gorghiu urmează să schiţeze componenţa noului BPJ.”- a spus Daniel Constantin.

Deputatul PNL de Argeş a menţionat care vor fi priorităţile partidului, în noua construcţie: „Nu vreau să repetăm greşeala din campania internă anterioară a PNL Argeş, când au apărut foarte multe discuţii şi conflicte intense. Accentul nostru este şi va fi pus pe actul de guvernare, pe identificarea viitorilor candidaţi la alegerile din 2024, pe promovarea acestora. La şedinţă au fost întrebări legate de noua formulă în care se reaşează Coaliţia, la nivel local. După cum se cunoaşte, în teritoriu fiecare are libertatea de decizie, nu este una impusă de la Centru, în privinţa reformulării actului de conducere. Aceste aspecte vor fi clarificate imediat ce va fi ales un nou Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş.”- a precizat acesta.

G.B.

Write A Comment