Edilul primăriei incendiate de la Beleţi-Negreşti este CĂUTAT de Poliţie!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

La acest moment, poliţiştii îl caută pe primarul comunei Beleţi-Negreşti, Marin Mihai, localitate a cărei primărie a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Potrivit secretarei Primăriei, Roxana Roşescu, acesta este plecat cu maşina Primăriei, un Logan, dar nu se ştie unde.

Soţia acestuia ar fi declarat autorităţilor că de azi dimineaţă de la ora 5, nu a mai dat de el, fiind plecat de acasă. Tot de la ora cinci, primarul este căutat de Poliţia Topoloveni.

Aceleaşi surse acreditează ideea că la Primărie erau mai multe tensiuni, încă de acum două săptămâni, când primarul s-ar fi certat cu secretara. Întrebată despre ce tensiuni a fost vorba, secretara Roxana Roşescu a declarat că „erau legate de un raport de control, dar au fost lămurită situaţia”

Aceasta ne-a mai declarat că focul a ars circa 10% din arhiva Primăriei, iar că pe documentele registrelor agricole era doar motorină. „Incendiul nu a izbucnit pur şi simplu, de asta vă asigur. Vom vedea ce stabilesc anchetatorii”- ne-a mai declarat secretara Primăriei Beleţi-Negreşti, care a precizat că ultima dată când l-a văzut pe primar a fost vinerea trecută, după terminarea programului, când au plecat acasă cu maşina Primăriei.

Tensiunile sunt multe la Primăria Beleţi-Negreşti de ceva timp, săptămâna trecută viceprimarul comunei luând decizia să demisioneze.

Reamintim că potrivit ISU Argeş, în jurul orei 3.30, poliţiştii din Topoloveni su fost sesizaţi de producerea unui incendiu la corpul nou al Primăriei Beleţi-Negreşti. Nu au fost victime.

in foto- primarul comunei Beleţi- Negreşti, Mihai Marin 

Write A Comment