Ionuț Moșteanu candidează pentru Primăria Pitești!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Trebuie un nou început pentru Pitești și generația noastră e datoare să modernizeze acest oraș.”- Ionuţ Moşteanu 

Într-o conferință de presă susținută astăzi la sediul USR Argeș, senatorul USR Narcis Mircescu a realizat un scurt bilanț al coaliției de guvernare PSD-PNL în ultimii doi ani, în timp ce viceprimarul USR Mihai Mihăilescu a prezentat amendamentele depuse la bugetul local, iar Ionuț Moșteanu, deputat USR Argeș, și-a anunțat oficial candidatura la primăria Pitești. Senatorul USR Narcis Mircescu a declarat: „Avem mai mult de doi ani cu PSD și PNL la guvernare. Ce ne-au livrat: deficit bugetar din ce în ce mai mare. Anul trecut am încheiat cu peste 90 miliarde de lei deficit bugetar.

Avem inflație – prețurile au crescut și continuă sa crească. Suntem statul care tot timpul am fost în topul inflației la nivel european. În toată această perioadă, în care avem greve, avem mișcări de stradă, actuala coaliție e foarte precuopată de cum să mai diminueze democrația. Cum să aranjeze comasări, astfel încât să se mențină la putere. Indiferent de modul în care vor forța democrația, nota de plată va veni.”

Prezentând amendamentele la bugetul local, Mihai Mihăilescu, viceprimarul USR al Piteștiului, a spus: „Am depus mai multe amendamente la bugetul local care să modernizeze Piteștiul. Vorbim de alocarea de bani pentru studiu de fezabilitate pentru trenul metropolitan. Avem deja un studiu de oportunitate care ne-a spus că această investiție este necesară pentru piteșteni. Avem un amendament pentru parcări securizate pentru biciclete în cartiere. Este util, în primul rând, pentru că încurajează utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport ecologic și sănătos. Dorim să alocăm un buget pentru masă caldă în școli la after-school. O inițiativă care își propune asigurarea unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru copiii noștri. Alte amendamente depuse sunt: studiu de fezabilitate pentru parcare subterană în zona centrală a municipiului Pitești, cu minimum 500 de locuri. Studiu de fezabilitate pentru poduri peste râul Argeș – un pod în Zona Sud, un pod în Zona Nord. Iar pentru că municipiul Pitești are nevoie și de spații de recreere, am propus realizarea unui studiu fezabilitate pentru promenadă pe malurile râului Argeș, legată de poduri pietonale și pentru biciclete, precum și o grădină botanică lângă actuala grădină zoologică.”

În continuare, Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș, a anunțat candidatura la primăria Pitești. „Trebuie un nou început pentru Pitești și generația noastră e datoare să modernizeze acest oraș. Trebuie să punem capăt acestei lene administrative. Piteștiul are un potențial enorm, datorită poziției sale geografice și a industriei auto înconjurătoare. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce orașul la nivelul la care merită să fie.” 

„Voi cere votul colegilor mei, voi cere sprijinul aliaților din PMP și Forța Dreptei, voi cere sprijinul liberalilor adevărați. Împreună, să redăm Piteștiul piteștenilor și să construim un oraș modern” a conchis Moșteanu.

sursa foto- USR, Ionut Mosteanu 

 

Write A Comment