„Nu, nu îmi voi retrage acţiunea din instanţă”- a declarat astăzi prefectul Radu Perianu într-o emisiune la Argeş TV. Prefectul a fost întrebat dacă va renunţa la procesul intentat Primăriei Câmpulung, prin care cere anularea autorizaţiei de la Bulevardul Pardon.

În urmă cu două săptămâni, fostul prefect Emilia Mateescu a declarat pentru interespublic.ro că poate domnul prefect îşi va retrage acţiunea din instanţă pentru a debloca lucrările la bulevardul istoric.


Citiţi pe acelaşi subiect: Emilia Mateescu: Poate domnul prefect îşi va retrage acţiunea din instanţă

Radu Perianu a mai precizat în cadrul emisiunii de astăzi că există şi alte acţiuni promovate de instituţia prefectului în instanţă, nu doar cea privind Primăria Câmpulung. Prefectul a mai adăugat că Elena Lăsconi ar fi trebuit să respecte legea, mai ales că a adus modificări proiectului Bulevardului Pardon, fără să asigure documentaţia obligatorie.


Citiţi pe acelaşi subiect: S-a fixat termenul de judecată în dosarul PARDON

„Dispoziţia de şantier însuşită prin semnătură şi ştampilă de factorii implicaţi în realizarea obiectivului de investiţii- proiectant, executant, beneficiar, verificatorii de proiecte, prin care sunt aduse modificări ale soluţiilor tehnice, nu este înregistrată la autoritatea administraţiei publice locale, emitentă a autorizaţiei de construire, ca exemplar martor anexă la autorizaţia de construire nr. 101/2019 sau după caz analizarea modului de încadrare a lucrărilor corespunzătoare modificărilor aduse în limitele avizelor şi acordurilor iniţiale şi decizia emiterii unei noi autorizaţii conform modificărilor aduse sau reluarea procedurii de autorizare, ceea ce constituie abatere faţă de art. 66 şi art. 67 din Normele de aplicare a Legii nr 50/1991.”- este, potrivit Gherila, una din neregulile semnalate de Inspectoratul de Stat în Construcţii, care a stat la baza cererii către prefect a anulării autorizaţiei lucrărilor de la Pardon.

Citiţi pe acelaşi subiect: Lucrările la Pardon trebuia oprite după declanşarea procesului

 

sursă foto- ziarobiectiv.ro

Write A Comment