Sorina Honţaru, azi: Compartimentul juridic va analiza dacă pot reveni la conducerea DSP

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Fosta directoare a DSP Argeş, Sorina Honţaru,  a câştigat astăzi procesul intentat Ministerului Sănătăţii, care a suspendat-o din funcţie, în perioada stării de urgenţă. Tribunalul a admis cererea de suspendare a ordinului respectiv, decizia având titlu executoriu. Emiterea sentinţei de astăzi, 2 iulie, a coincis cu demisia lui Alexandru Guiţă, cel care a înlocuit-o pe Sorina Honţaru în funcţie.

Guiţă urma să plece de la conducerea DSP Argeş, la finalul stării de urgenţă- 15 iulie.

„Compartimentul juridic va analiza dacă voi putea reveni în funcţie. Şi dacă Ministerul Sănătăţii va emite un ordin de numire la DSP, acesta va avea valabilitate doar până la data de 15 iulie, când se încheie perioada de alertă. Postul de director executiv al DSP este câştigat de mine prin concurs.”- a declarat Sorin Honţaru pentru interespublic.ro

PE SUBIECT: De ce a demisionat Alexandru Guiţă

DECIZIA:

„Admite cererea de suspendare a executării Ordinului nr. R 730/20.05.2020 emis de Ministrul Sanatatii , formulata de reclamanta Hontaru Octavia Sorina, reprezentata prin Societate Civila de Avocaţi „FIANU & ASOCIAŢII” in contradictoriu cu parata Ministerul Sănătăţii, prin reprezentant legal Ministru – NELU TĂTARU, prin reprezentant conventional Admite cererea de suspendare a executării Ordinului nr. R 730/20.05.2020 emis de Ministrul Sanatatii , formulata de reclamanta Hontaru Octavia Sorina, reprezentata prin Societate Civila de Avocaţi „FIANU & ASOCIAŢII” in contradictoriu cu parata Ministerul Sănătăţii, prin reprezentant legal Ministru – NELU TĂTARU, prin reprezentant conventional Director General Laura Cristina Stanislav Bogdan, conform ordinului MS nr. 565/03.04.2020, pana la soluţionarea de catre instanţa de fond a cererii de anulare a Ordinului nr. R 730/20.05.2020. Executorie de drept. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Arges.

PE SUBIECT: Andrei Aron, propunere pentru funcţia de la DSP

 „

Write A Comment