Ion Mînzînă: Modernizarea DJ679 D la Ungheni se apropie de final!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Lucrările de modernizare a DJ679 D pe raza localității Ungheni se apropie de final. Este un proiect derulat și finanțat de Consiliul Judetean Arges. Lucrările, începute anul trecut, se desfășoară pe o lungime de 7 km și au termen de finalizare luna iulie a anului 2024.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Ungheni, Iulian Miu.

”Aici este o muncă de echipă. O muncă de echipă pe care am făcut-o împreună cu toți colegii mei de la nivelul Consiliului Județean, cu colegii mei parlamentari, cu colegii mei din Guvernul României. Am făcut echipă și cu oamenii din Primăria Ungheni și, până la urmă, cu cetățenii de aici. A fost o muncă pe care o ducem la bun sfârșit deoarece a existat multă implicare și foarte multă dorință din partea primarului Iulian Miu. Rar mi-a fost dat să văd un om atât de determinat în a rezolva problemele comunității din care face parte ca răspuns al încrederii pe care cetățenii i-au acordat-o în 2020. Am convingerea că și în acest an oamenii din Ungheni vor ști ce să aleagă! Suntem o echipă care dorim să construim, spre deosebire de alții. Suntem echipa care a demonstrat construcție, care a demonstrat constanță și că se poate ca localitățile Argeșului să fie dezvoltate la nivel european!” – a declarat Ion Mînzînă.

”Nimeni nu credea vreodată că se va realiza acest proiect până când nu a fost ales domnul Ion Mînzînă președinte al Consiliului Județean Argeș. Datorită dânsului, care m-a înțeles și m-a sprijinit mereu, am ajuns la final cu această investiție. Tot datorită domnului președinte Ion Mînzînă în comuna Ungheni s-au realizat mai multe proiecte de infrastructură. Începând cu modernizarea DN 65 A, drum nereabilitat de 40 de ani. Cu echipa dânsului, cu ajutorul specialiștilor argeșeni de la CNADR am reușit să realizăm și această investiție. Am avut și proiectul de modernizare a unui drum comunal prin Programul ”Anghel Saligny” care ținea de primărie, dar fără domnul Ion Mînzînă și CJ nu puteam să fac nimic. Am de gând să mai implementăm proiecte împreună și sunt convins că acest lucru se va întâmpla în continuare!” – a declarat Iulian Miu.

Valoarea totală a proiectului de modernizare a DJ679 D la Ungheni este de 17 milioane de lei cu TVA.

Write A Comment