Preşedintele Consiliului Judean Argeş, Ion Mînzînă, a anunţat astăzi că va demara o serie de verificări, legate de absenţa medicului Adrian Găitan la locul său de muncă de la stat, respectiv Spitalul Judeţean Argeş.

“Astăzi, „Doctorul Problemă” ne-a amenințat că își va da demisia, motivul fiind unul foarte complicat pentru domnul doctor: i s-a cerut să se prezinte, totuși, la locul de muncă la ora începerii programului și să plece de la locul de muncă la sfârșitul programului!

Așa cum ar trebui să facă fiecare medic angajat la Spitalul Județean și la orice spital public de stat! Din analizele făcute a rezultat faptul că în această perioadă domnia sa venea la muncă atunci când dorea. Știm, totul a început din momentul în care șefa de secție a fost schimbată.

Ieri, după ce a întârziat (din nou) la muncă, venind nu cu trenul prin “mirosul de pișat” (am citat din exprimarea elevată a domnului medic), ci cu mașina proprie, de la o clinică privată unde mai are un job, “doctorul Problemă” a sărit la scandal, întrebând de ce a fost pus absent în condică.
Acestă problemă este o boală acută și veche pentru domnul doctor.
Am cerut conducerii Spitalului să demareze o anchetă prin care să verifice cum și-a desfășurat domnul doctor activitatea în cadrul timpului de lucru, conform contractului.

Vom cere instituțiilor statului să verifice și să constate dacă nu cumva domnul doctor, în perioada în care conform contractului de muncă trebuia să aibă grijă de pacienți la Spitalul Județean, presta de fapt pe la niște clinici particulare, pentru că aceste derapaje duc în sfera infracționalității.

Amenințarea domniei sale că va pleca de aici nu ne impresionează! Sigur, orice medic în minus este o pierdere, dar lipsa acestui domn doctor nu este una indispensabilă, pentru că domnia sa s-a făcut dispensabil, din moment ce Spitalul Județean a funcționat și fără el, pentru că era prea ocupat cu clienții de la alte clinici private. (…)”- a anunţat astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Write A Comment