Festivalul de Modă „Culorile Toamnei”, ediția a XXV-a, va avea loc la finele lunii septembrie, la Teatrul “Alexandru Davila” Pitești. Preşedintele juriului, este, după cum se cunoaşte, Cătălin Botezatu, iar în acest an, alături de alţi  juraţi se va afla  şi omul de afaceri Cătălin Gherzan, managerul şcolii private Lexford Castel. Prezentatoarea festivalului din acest an va fi tot modelul Gianina Petrescu, de meserie asistentă medicală a copiilor, în acelaşi timp imaginea “Larissa Fashion”. Am vorbit cu Gianina, pe care o ştiţi atât din apariţiile legate de modă, dar şi din prezentările media, unde a vorbit despre meseria sa de asistent medical, în grija căreia se află copii din cadrul a trei instituţii.

“La această ediție aniversară sunt invitați toţi designerii care au luat Marele Premiu al Festivalului de Modă „Culorile Toamnei” în cei 25 de ani de activitate. Va fi o reîntâlnire atât cu designeri cât și cu modelele care au prezentat superbele colecții. Vor primi în dar Revista Culorile Toamnei- 25 de ani, în care este prezentată  întreaga activitate a festivalului de modă în cele două decenii şi jumătate de activitate. Directorul artistic al Festivalului de Modă Culorile Toamnei este Valeria Coman, doamna mea de suflet.”- ne-a declarat Gianina.

Gianina Petrescu este căsătorită de 20 ani şi are doi băieţi, de 12 ani, respectiv 16 ani. Este asistent medical generalist la Grădiniţa Valea Ursului, Şcoala Generală Valea Ursului, dar şi la Clubul Sportiv de Fotbal Unirea Bascov. Acest club a câştigat, de curând, a câştigat locul 1 pe ţară la categoria Juniori.

Iubesc copiii

“Sunt foarte atașată de toţi copiii de care am grijă.  Iubesc copiii, iar profesia aleasă îmi transmite o satisfacţie enormă, eu fiind o fire extrem de empatică. De la vârsta de 14 ani, am reușit să-mi construiesc un palmares bogat în materie de premii, recunoașteri şi merite din domeniul modei. În perioada în care concursurile de Miss erau un apogeu al tuturor organizărilor al acestor evenimente, doamna Valeria Coman, mentorul meu, m-a ghidat şi promovat la nivel național şi international.”- ne împărtăşeşte modelul şi asistenta medicală a copiilor din Valea Ursului.  Printre cele mai importante titluri ale acesteia se numără Miss Pitești, Miss Argeș, în anii 2000 (Locul 2) şi Miss Insieme Italia (București 2002), apariția pe coperta revistei Avantaje, apariții în presă şi TV,  la nivel național.

Îi sunt foarte recunoscătoare doamnei Valeria Coman

“Alături de doamna Valeria Coman, am trăit experiențe inedite, şi îi sunt foarte recunoscătoare. Am fost prezentatoarea Festivalului național/ internațional de modă Culorile Toamnei, organizat în fiecare an de către doamna Coman, președintele juriului acestui eveniment fiind Cătălin Botezatu. Sunt foarte onorată ca şi în acest an, în luna septembrie, să fiu, de asemenea, prezentatorul acestui eveniment superb. Chiar unicul în Pitești de acest nivel.”- ne spune Gianina. Care este cel mai emoţionant moment din cariera sa în fashion? “Cel mai emoționant a fost la vârsta de 22 de ani, când am câștigat titlul de Miss Party OPEN Here, din Piața Milea Pitești, organizat de o televiziune locală. Am fost votată în funcție de câte minute am fost aplaudată de toată populația aflată în Piața Milea. Sute de oameni ce aclamau au fost juriul evenimentului, alegând pentru mine să fiu câştig titlul de Miss. În decursul acestor ani, am primit 50 de diplome la diverse evenimente de fashion. Sunt amintirea și realizările mele.

Casting la “Bravo, ai stil!”

“În anul 2019 am fost chemată la castingul pentru emisiunea “ Bravo, ai stil”, la Kanal D, un casting ce l-am trecut cu brio, însă din alte cauze personale nu m-am prezentat în calitate de viitoare concurentă. Am avut însă bucuria s-o întâlnesc pe doamna Teo Trandafir, un om excepţional. În anul 2020 am fost invitată la frumoasa emisiune “La Măruță” unde, povestind despre istoricul meu, am reprezentat cu mândrie zona profesională şi istoricul Fashion. Tot în 2020,  am fost prezentată la Antena1 București, la știri sportive, ca asistentul medical al Clubului Unirea Bascov. Sunt foarte onorată de această apariție.  Sunt imaginea brandului românesc de fashion în vestimentaţie- Larissa Fashion, pentru care în continuare pozez şi filmez videoclipuri cu vestimentația acestui brand în funcție de sezon.” – Gianina Petrescu, model şi asistent medical al copiilor.

Write A Comment