Lista celor mai buni profesori care au luat definitivatul! REZULTATE FINALE ARGEŞ!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Ieri, 1 august, au fost publicate rezultatele după contestaţii la examenul de definitivat. Judeţul Argeş se clasează pe antepenultimul loc la nivel naţional, cu o rată de promovabilitate de 68%, după Tulcea- 65, 5% şi Olt- 63, 4% (ultimul loc). Cea mai mare rată a fost înregistrată în judeţul Cluj, cu 86, 43% promovabilitate, potrivit dosarului de presă publicat de edupedu.ro.

Nici după contestaţii, în judeţul nostru nu a fost înregistrată o medie de 10, ca şi în Olt, Tulcea, Brăila, Galaţi şi Covasna, dar 11 profesori au luat medii peste 9, 50, cea mai mare fiind de 9, 82.

172 de cadre didactice au susţinut în Argeş examenul de definitivat. Înainte de contestaţii, numărul celor care nu au promovat a fost de 58, după contestaţii- de 55. Astfel că judeţul Argeş are 117 profesori cu definitivatul luat, obţinând medii de minimum 8.

LISTA CU PROFESORII CEI MAI BUNI

Iată cine sunt profesorii care au luat cele mai mari medii la definitivatul din acest an:

1. PETRUŢA IOVU este profesor pentru învăţământul preşcolar la Grădiniţa “Kinder Strumff” Piteşti şi a obţinut cea mai mare medie la examenul de definitivat din acest an organizat în Argeş. A luat 9, 75 la proba scrisă, câte un zece la cele două inspecţii de clasă şi încă un 10 pentru portofoliu, obţinând astfel media 9, 82. Are studii universitare în ştiinţe sociale şi politice, ştiinţe ale educaţiei, pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, fiind una dintre cele mai bine pregătite profesoare în limba şi literatura română pentru copii dar şi în metodica activităţilor instructiv educative în grădiniţe.
2. FLORINEL LUPU este maistru instructor la Liceul Tehnologic Astra Piteşti, are studii universitare şi postuniversitare, fiind specializat în mecanică şi tehnologia construcţiilor de maşini. Florinel Lupu a obţinut 9, 7 la proba scrisă, 10 la cele două inspecţii, 10 la portofoliu, luând definitivatul cu media 9, 79.
3. Tot 9, 79 a obţinut şi SANDU LIVIA ANDRADA , având aceleaşi note ca şi maistrul instructor de la Astra. Sandu Livia este profesoară de sport la Şcoala Generală “Negru Vodă” din Piteşti, fiind licenţiată în educaţie fizică şi sportivă.
4. BOGDAN VALENTINA este o doamnă profesoară de arte vizuale din Ştefăneşti, care predă la Şcoala Gimnazială “Constantin Brâncoveanu”, “Vintilă Brătianu”, dar şi la “Matei Basarab” din Piteşti şi Şcoala gimnazială din Poiana Lacului. Se află în topul profesorilor cu cele mai mari medii luate la definitivat, respectiv media 9, 75 (9, 65 la proba scrisă, câte un 10 la cele două inspecţii şi 10 la portofoliu). Are studii în mecanică fină şi master în teologie, specializarea restaurarea icoanei, a picturii murale şi de şevalet.
5. MIHAELA CĂTĂLINA CREAŢĂ  a obţinut definitivatul în învăţământul preuniversitar cu media 9, 65 (9, 5 la proba scrisă şi 10 la restul probelor). Este profesor de limba şi literatura engleză la Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” Mioveni, predând şi la şcolile din localităţile Ştefan cel Mare şi Uda. Este licenţiată în ştiinţe umaniste, are master în Filologie, fiind specializată în traductologie.
6. ANTOANETA DIACONESCU este profesoară la Grădiniţa “Micul Prinţ” din Piteşti. Are studii teologice, în ştiinţe sociale şi politice, ale educaţiei, cu specializări în pedagogia învăţământului primar şi preşcolar. A luat definitivatul cu media 9, 61 (9, 45 proba scrisă, zece la celelalte trei probe).
7. ADELINA ANDREI a obţinut tot 9, 61 la examenul de definitivat. Este profesoară pentru învăţământul preşcolar la Grădiniţa “Kinder Strumff” din Piteşti. Are studii în ştiinţele educaţiei şi pedagogie.
8. GABRIEL CAPRAGIU a obţinut 9, 58. Este maistru instructor la Liceul Astra, având studii universitare şi postuniversitare în mecanică şi autovehicule rutiere.
9. PANĂ ANA MARIA este încă o doamnă profesoară din învăţământul preşcolar care face cinste grădiniţelor din Piteşti. Aceasta îşi desfăşoară activitatea la Grădiniţa cu Program Prelungit “Luminişul Pădurii”. Are studii universitare în ştiinţele sociale, politice, ale educaţiei şi pedagogice. Media finală obţinută de aceasta este tot  9, 58.
10. ALEXANDRA FLORENTINA FLOROIU de la Grădiniţa cu program prelungit “Tic-Pitic” Mioveni şi 11 GEORGIANA VLĂSCEANU, tot din Mioveni, dar din cadrul Grădiniţei “Florile Soarelui”, ambele profesoare pentru învăţământul preşcolar închid lista celor mai bine pregătiţi candidaţi profesori argeşeni la examenul de definitivat din acest an. Cele două au obţinut media 9, 51, luând 9, 30 la proba scrisă şi zece la restul probelor.

Cele mai mici medii aparţin unei profesoare de informatică şi tehnologia informaţiei din Ţiţeşti (2.05 la proba scrisă, medie 3, 83), unui profesor documentarist de la Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu Mozăceni (proba scrisă- 2,2, medie 4,51), şi unor maiştri-instructori de la Liceul Tehnologic Dinu Brătianu Ştefăneşti (2,6 proba scrisă, medie 4,82), respectiv de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfanta Filofteia” Ştefăneşti (2,8 proba scrisă, medie 4,96).

sursă foto- edupedu.ro 

Write A Comment