RebelX, festivalul de muzică rock care se va desfăşura mâine şi poimâne în Lunca Argeşului din Piteşti,  a anunţat sosirea la acest eveniment şi a… celor mai buni prieteni ai omului.
Rockerii iubesc necuvântătoarele! Pe 8-9 iulie, la RebelX Young Rock Festival, vor fi alături de noi Asociatia Therapy Dogs and Cats cu cei mai buni prieteni ai omului”- este anunţul făcut de RebelX Festival.
Este vorba de un demers cu tradiţie în Piteşti, care aparţine  Asociației Therapy Dogs. „Empatia și responsabilitatea se învață încă din copilărie! Și ce mod mai frumos de a învăța decât oferind dragoste și grijă sufletelor frumoase și pure ca cele ale cățelușilor din centrul nostru? Le puteți oferi micuților din familia voastră o experiență minunată, arătându-le ce bine se simt când faci bine. Pe 8 și 9 iulie copiii și părinții pot lua parte la acțiunea de voluntariat, având grijă de cățelușii din centrul Asociației Therapy Dogs pe o perioadă de câteva ore în parcul Lunca Argeșului în intervalul 14:00-17:00 sau 17:00-20:00. Câteva ore în care împreună cu micuții voștri veți avea grijă de cățeluși blânzi și jucăuși se vor traduce în amintiri minunate. Voluntariat pentru o zi, amintiri pentru toata viața!”- a transmis Asociaţia Therapy Dogs.
Pentru mai multe detalii, puteţi obţine informaţii, de pe pagina de Facebook  Asociaţia Therapy Dogs: AICI- Therapy Dogs Center

 

Write A Comment