Fraţii Tudorici, trimişi în judecată pentru tentativă de omor!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Fraţii Leonard şi Adrian Tudorici, cei care se află şi astăzi în arest pentru că l-au bătut  pe Cătălin Plăiaşu, până ce acesta a decedat, au fost trimişi în judecată în cazul despre care interespublic.ro v-a informat în detaliu la începutul lunii iulie. Este vorba de dosarul ALEXE, mai precis de doi fraţi, Alexandru şi Doru Alexe, care au fost pe punctul de a-şi pierde viaţa în vara lui 2014, fiind victimele unor agresiuni ale fraţilor Tudorici.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au finalizat ancheta după circa cinci ani, Leonard şi Adrian Tudorici, dar şi cel de-al treilea frate, David Tudorici, fiind trimişi în judecată pentru tentativă de omor. Anchetatorii au înaintat rechizitoriul Tribunalului Argeş, în data de 9 august, urmând ca judecătorii să stabilească primul termen al înfăţişărilor în instanţă.

Interespublic.ro v-a dezvăluit cazul ALEXE, prin povestea mamei celor doi fraţi, care, după aflarea tragediei lui Cătălin Plăiaşu, a mers la Parchet, pentru a afla stadiul în care se află dosarul fraţilor Tudorici care i-au bătut fiii.

Toată povestea  mamei AICI

Declaraţiile lui Alexandru ALEXE pentru interespublic.ro AICI

Tribunalul Argeş urmează ca în data de 20 august să decidă, din nou, asupra prelungirii arestului preventiv al fraţilor Tudorici în cazul PLĂIAŞU.

Pe acelaşi subiect: Ancheta aproape de final

 

Write A Comment