Bătăuşii lui Plăiaşu în Dosarul ALEXE – povestea unei mame!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

3 iulie 2019. Merişani, Argeş. O mamă de doi băieţi e revoltată, e supărată, îngrijorată, nu mai are linişte de când a aflat de tragedia întâmplată cu afaceristul Cătălin Plăiaşu. A fost bătut crunt, până şi-a găsit sfârşitul, de aceiaşi bărbaţi care i-au snopit în bătaie copiii, pe Alexandru şi pe Doru. Femeia îşi aminteşte cum i-a implorat ea, ca mamă, pe fraţii Leonard şi Adrian Tudorici, să-i lase copiii în pace, să nu-i omoare. Alexandru şi Doru intervenisera să salveze alţi doi fraţi, pe fraţii Sima, tot din Merişani, din pumnii Tudoricilor. Aşa că ieri, pe la ora 10, femeia a plecat din sat şi s-a dus direct la Parchet. A vrut şi vrea să ştie ce s-a mai întâmplat cu dosarul penal, în care copiii ei au depus plângere penală împotriva celor care făceau legea în Merişani, până acum câteva zile, pentru că astăzi sunt după gratii, în arest preventiv.

A urcat, a fost invitată să stea de vorbă cu doamna procuror L. de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. De aici încolo ne povesteşte chiar mama fraţilor Alexe, cu care interespublic.ro a stat de vorbă astăzi:

Copiii mei au vrut să-l salveze pe Marius de fraţii Tudorici

„Nu am cuvinte să vă spun cât de revoltată sunt. Chiar trebuie să moară cineva, pentru că cineva să facă ceva? Fraţii Tudorici mai au şi alte dosare penale, nefinalizate. Un caz sunt copiii mei. S-a întâmplat pe 3 august în 2014, într-o duminică, pe la zece seara. Doi fraţi de la noi de acolo, fraţii Sima, erau ameninţaţi de Adrian şi Leonard Tudorici. Iar pe unul dintre ei, pe Marius, au început să-l bată. Copiii mei, Doru şi Alexandru, au sărit în apărarea lui Marius, iar de aici a urmat un adevărat coşmar. Fraţii Tudorici au venit acasă la noi, cu două maşini. Cu ei era şi al treilea frate. O maşină au lăsat-o mai departe de unde stăm noi. Au ieşit din maşină, au început să înjure. Aveau mânuşi pe mâini şi purtau fiare din acelea care se pun între degete. Mi-au bătut copiii cu pumnii şi picioarele, precum caii.

 I-am implorat să nu-mi omoare copiii

Am ieşit din casă, am început să urlu. I-am rugat, i-am implorat să nu îmi omoare copiii. Vă rog din suflet nu-i omorâţi, asta am strigat eu. Au scos o sabie, un cuţit mare, deci era vorba de o sabie, nu de un cuţit şi era cât pe ce să-i taie jugulara unuia dintre copiii mei. Au ratat la o distanţă de doi milimetri. Mi-am ţinut unul dintre băieţi cât am putut. Tricoul lui era ferfeliţă, tăiat bucăţi pe jos.  Am urlat din nou la ei să nu-mi omoare copiii. I-au bătut până s-au săturat, apoi cel de-al treilea frate Tudorici a spus: Hai, bă, să plecăm. Cred că i s-a făcut milă de cum imploram, nu ştiu.  Dacă nu ieşeam din casă, fiul meu Alexandru nu cred că mai trăia astăzi.

Mascaţii au rămas să ne păzească până la 5 dimineaţa

Vecinii au chemat mascaţii şi ambulanţa. Copiii mei erau tăiaţi. Au fost duşi la spital, şi-au scos apoi certificate medico-legale. Au fost bătuţi cu o cruzime pe care nu cred că puteţi să v-o imaginaţi. Mascaţii au rămas să ne păzească până la cinci dimineaţa. S-a dat drumul la dosarul penal. Procurorul A., pe care l-am văzut om cu capul pe umeri, a făcut reconstituirea în 2015. Copiii au fost chemaţi la audieri, toată lumea, cu martori. Mi s-a spus că declaraţiile mele nu au fost luate drept dovadă, pentru că sunt mama victimelor. De atunci, nu mai ştiu nimic de anchetă. Între timp, fraţii Tudorici au  umblat să se împece cu băieţii mei. Se rugau de alţii să vorbească cu fiii mei să se împece şi să închidă. Adică să închidă dosarul. Dar nu s-a pus problema în cazul nostru, aşa cum s-a mai întâmplat într-un alt dosar cu băiatul care s-a împăcat cu ei. Copiii mei nu au tată, nu am soţ. Au fost mai vulnerabili în privinţa asta. După acest coşmar, tatăl fraţilor Tudorici m-a înjurat, m-a ameninţat, mi-a reproşat că i-am făcut copiii de râs. Poliţia l-a amendat cu 200 de lei, din cauza ameninţărilor.

Tragedia cu domnul de la Curtea de Argeş m-a dărâmat

Tragedia cu domnul de la Curtea de Argeş m-a dărâmat. M-am gândit că putea fi oricine în locul acelui om. Copiii mei, copiii altora. Am mers ieri la Parchet să aflu ce s-a întâmplat cu dosarul. D-na procuror la care am fost în audienţă m-a pus să fac o cerere în sensul acesta. Şi mi-a spus să am răbdare. Nu ştiu ce să mai cred. Autorităţile trebuie să se ocupe serios de astfel de cazuri. Chiar trebuie să moară cineva? Ce ne facem?”

Mama fraţilor Alexe ne-a pus la dispoziţie certificatele medico-legale ale fiilor ei, pe care le atasăm mai jos în interes public. Femeia spune că fraţii Tudorici mai au cel puţin 3 dosare penale, dar care, din păcate, nu au fost finalizate.

Cătălin Plăiaşu, afaceristul din Curtea de Argeş, a fost astăzi înmormântat, după ce a decedat în spital, în urma bătăilor lui Leornard şi Adrian Tudorici, aflaţi astazi în arest.

PE SUBIECT: Catalin Plaiasu ar fi fost lovit cu o bata de baseball

PE SUBIECT: Agresorii lui Catalin Plaiasu raman in arest

PE SUBIECT: Ei sunt agresorii lui Catalin Plaiasu

foto generic

1 Comment

  1. Doamma ministru trebuie să iasa public să dea socotrala de tot ce se intampla…. nu se mai poate ,domnul Presedinte ar trebui să se implice …. politia nu își mai face meseria sunt mână in mână cu acesti criminali….

Write A Comment