Victimă a Fraţilor Tudorici, Alexandru Alexe: “Am fost de trei ori la procuror şi ni s-a spus să aşteptăm că au multe dosare de rezolvat!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

“Am fost de trei ori în audienţă la procuror şi ni s-a spus să aşteptăm!”- ne-a declarat astăzi Alexandru Alexe, una dintre victimele fraţilor Leonard şi Adrian Tudorici, cei acuzaţi de LCM în tragicul caz al lui Cătălin Plăiaşu.

Despre Dosarul ALEXE, interespublic.ro v-a informat AICI, după ce o mamă ne-a povestit cum copiii ei au fost la un pas de moarte, în urma unui conflict plin de cruzime, declanşat de Tudorici acum cinci ani. Astăzi, chiar unul dintre fiii acesteia ne spune că procurorul a întocmit atunci dosar penal pe numele Tudoricilor, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, dosar care se află în anchetă din 2014 până astăzi:

Fraţii Tudorici ne-au promis bani

“De când cu tragedia de la Curtea de Argeş, ne-am auzit că am fi renunţat la plângere, lucru care nu este adevărat. Nu ne-am împăcat cu fraţii Tudorici, deşi aceştia ne-au promis bani. 150 de milioane, apoi 200 de milioane, ca să ne retragem plângerea. În 2014, am văzut moartea cu ochii, am avut această cumpănă, deci nu avem cum renunţa. Trebuie să se facă dreptate până la urma urmei. Procurorul a încadrat fapta lor la tentativă de omor. După reconstituirea din 2015, la care a lipsit Adrian Tudorici (în acest dosar sunt implicaţi toţi cei trei fraţi Tudorici, Leonard, Adrian şi David) am mers în audienţă la procuror. Cam după şase luni. Voiam să ştiu ce s-a mai întâmplat cu dosarul. Ne-a spus să aşteptăm. Am mai fost din nou, la fel- la diferenţă de alte câteva luni. Nu am aflat nici atunci nimic. A treia oară am fost anul trecut. La fel, ni s-a spus să aşteptăm, că ne vine şi nouă rândul, pentru că au foarte multe dosare de rezolvat.

Aşteptăm să ne anunţe cineva ceva

Nu am primit nicio informare în toţi aceşti ani. Am fost cu mama săptămâna aceasta, din nou, la o doamnă procuror. Ni s-a spus că dosarul este pe rol. Am auzit că dosarul a fost repartizat la alt procuror decât cel iniţial, care a venit şi la reconstituire, dar nu ştim la cine. Ne-a dat un număr de înregistrare la cerere, prin care solicităm să aflăm ce s-a întâmplat cu dosarul şi aşteptăm să ne anunţe cineva ceva.”- a declarat Alexandru Alex pentru interespublic.ro

Alexe Alexandru şi fratele său au fost bătuţi şi răniţi cu sabia, după ce au încercat în 2014 să salveze un tânăr din mâinile lui Leonard şi Adrian Tudorici.

Fratii Tudorici sunt în arest, după ce l-au bătut pe Cătălin Plăiaşu, rănile provocându-i decesul pe patul de spital.

Procurorul care s-a ocupat de dosarul de tentativă de omor al fraţilor Tudorici în CAZUL ALEXE este plecat două săptămâni în concediu.

În Foto: Alexandru Alexe si certificatul său medico-legal, depus în 2014 la dosar

Write A Comment