Serviciul Anticorupţie Piteşti, din ce în ce mai NEATRACTIV!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Direcţia Naţională Anticorupţie a publicat în această săptămână lista cu procurorii care au fost admişi să participe la concursul pentru ocuparea funcţiilor în structura centrală şi teritorii.

Din cele 34 locuri care se doresc a fi câştigate, se regăsesc şi patru posturi pentru Serviciul Teritorial Piteşti. Pe lista DNA, nu se află însă niciun procuror care să-şi fi câştigat dreptul de a participa la concursul pentru  DNA Piteşti. Îl regăsim în schimb pe procurorul Marian Moşteanu, care a fost admis la acest examen, dar nu pentru a ocupa vreun post la Piteşti, ci la DNA Craiova. Moşteanu a fost delegat din octombrie anul trecut (de la Parchetul Tribunalului Olt) la Serviciul Anticorupţie Piteşti, unde ar trebui să rămână până în luna aprilie a acestui an. În cazul în care va promova examenul pentru DNA Craiova, Moşteanu va pleca de la DNA Piteşti.

Procuroarea DIICOT, Simona Constantinescu, este cea care asigură conducerea DNA Piteşti, prin mandat de delegare.

Un alt procuror din afara Argeşului, respectiv Daniel Constantin, din cadrul Parchetului Brezoi, a fost trimis să lucreze la DNA Piteşti, până în vara acestui an.

LISTA PROCURORILOR ADMIŞI LA CONCURSUL DNA:

Write A Comment