Ana Maria Pănescu va candida la primăria Topoloveni din partea PNL!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PNL Argeș a luat o decizie semnificativă pentru alegerile din 2024, desemnând candidata pentru Primăria Topoloveni: Ana Maria Pănescu, președinta PNL Topoloveni.

Ana Maria Pănescu nu este doar o candidată, ci un lider determinat, este curajoasă și implicată în viața comunității. Câștigătoarea încrederii topolovenilor, ea este recunoscută pentru abilitatea de a forma echipe puternice și pentru angajamentul zilnic față de oraș. O administrație locală performantă este necesară pentru Topoloveni, iar Ana Maria este gata să aducă un suflu nou, proiecte sănătoase de investiții și o viziune actualizată asupra dezvoltării orașului.

Prin această candidatură, PNL Argeș subliniază angajamentul său în sprijinirea femeilor în politică, recunoscând forța și profesionalismul acestora. Femeile sunt cheia pentru proiecte majore dedicate familiei, tineretului și antreprenoriatului, reprezentând cu înțelepciune interesele cetățenilor.
Este momentul să ne unim forțele pentru a transforma Topoloveniul într-un oraș în care cu toții să ne dorim să trăim. Șansa aceasta este Ana Maria Pănescu, primar la Topoloveni!

PNL Argeș

Write A Comment