Cristian Gentea: “La Piteşti vom câştiga alegerile cu un scor atât de bun care va contribui semnificativ la clasarea PSD Argeş pe unul dintre cele trei locuri la nivelul ţării”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PSD Argeş a lansat astăzi candidaturile lui Cristian Gentea şi a lui Ion Mînzînă la funcţiile de primar al Piteştiului, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

La evenimentul care a avut loc la Ramada au participat premierul României- preşedintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu, europarlamentarul Mihai Tudose, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, alături de ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu. Lansarea a reunit sute de membri social-democraţi, de la parlamentari la primari.
Cristian Gentea: “Piteştenii ştiu foarte bine ce am făcut. Ştiu că am dublat bugetul muncipiului Piteşti, ştiu că anul 2024 este primul în care cheltuielile de dezvoltare sunt cu 10 la sută mai mari decât cele de funcţionare, ştiu că am atras 500 de milioane fonduri nerambursabile, nepunând la socoteală stadionul care însemnaă alte 500, ştiu că suntem singurul municipiu din România care are trei creşe aprobate, la două dintre ele lucrâdu-se intens pentru a fi gata în toamna acestui an, ştiu că societatea de transport a Piteştiului are probabil unul dintre cele mai noi parcuri auto din România, cu 83 maşini electrice sau hibrid absolut noi cu care am creat transportul metropolitan, care este dat exemplu de bună practică la nivelul ţării. Ştiu că avem 21 de unităţi de învăţământ în renovare energetică. (…) Sunt pregătit până în data de 7 iunie inclusiv ca în fiecare dimineaţă, la ora 7 cum aţi observat, să ies cu altă realizare. (…) La Piteşti vom câştiga alegerile cu un scor atât de bun care va contribui semnificativ la clasarea PSD Argeş pe unul dintre cele trei locuri la nivelul ţării”.

Ion Mînzînă: “Suntem o familie. Suntem familia social-democrată. Suntem familia PSD Argeş. Şi, indiferent ce vom face în această viaţă, vom avea mereu acest sentiment al apartenenţei la valorile social-democraţiei, al faptului că am avut contribuţia noastră la acest efort, de a duce Argeşul pe primul loc. Deviza noastră- “Argeşul pe primul loc!” Argeşul pe primul loc a fost dezideratul meu şi al PSD Argeş. Vă spun astăzi că sunt mândru de toată munca pe care aţi depus-o în aceşti patru ani. Sunt mândru de consilierii noştri locali şi judeţeni, sunt mândru de primarii noştri, sunt mândru de echipa de la Consiliul Judeţean Argeş şi de echipa de parlamentari şi de oamenii PSD din Guvernul României. Avem investiţii majore, de amploare, în tot judeţul. Transfăgărăşanul, Autostrada Piteşti-Sibiu, Drumul Expres Piteşti-Craiova, Piteşti-Mioveni, drumurile naţionale sunt şi ele modernizate. Suntem fruntaşi la accesarea de fonduri europene şi fonduri guvernamentale. (…) Ne-am luat hainele de războinici şi vă asigur, domnule preşedinte Ciolacu, că vom duce această luptă până la capăt. Astăzi, la Piteşti, vă chem aşadar la luptă, vă chem să rămânem uniţi, credincioşi argeşenilor, românilor şi celor care ne-au votat în judeţ şi în România.

Write A Comment