De ziua ei, notăriţa Ana Stan, desemnată preşedintă a Organizaţiei femeilor liberale Piteşti

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, femeile liberale au decis, în urma unei şedinţe de partid, să o numească pe notăriţa Ana Stan preşedintă a OFL Piteşti. Aceasta va asigura conducerea organizaţiei prin interimat, până la alegerile care se vor stabili la finele acestui an.

„Nu vom face de ruşine Brătiencele!”

„Este o asumare de responsabilitate enormă, dar sunt convinsă că, ajutată fiind de femeile liberale bine intenţionate, vom arăta că nu vom face de ruşine numele Brătiencelor. În câteva zile, vom organiza un eveniment de amploare, în care vor avea loc mai multe dezbateri publice. Vom invita femei din toate categoriile profesionale şi sociale cu care vom discuta problemele arzătoare ale societăţii româneşti. Aceste probleme privesc în primul rând femeile, pentru că femeia este cea care dă naştere celulei de bază a familiei.”- a declarat pentru interespublic.ro noua preşedintă a OFL Piteşti, Ana Stan.

Ana Stan este numită în această funcţie, chiar de ziua ei, astazi, 29 august. Interespublic.ro îi transmite cu această ocazie un sincer La Mulţi Ani, sănătate şi multa putere de muncă!

Foto dreapta- Ana Stan, alaturi de liberala Dorina Stanciu

Foto sedinta OFL Pitesti, 29 august 2019

 

 

Write A Comment