Deputatul PNL de Argeş, Daniel Constantin: „Guvernul actual trebuie să promoveze şi să implementeze măsuri realiste”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Deputatul PNL de Argeş, Daniel Constantin, susţine că noul guvern desemnat PNL/PSD/UDMR trebuie să demonstreze că măsurile anunţate, pentru ieşirea din criza economică, vor da roade cât mai repede, pentru că aşteptările românilor sunt foarte mari.

Criza actuală trebuie gestionată cât mai rapid, pentru a-şi găsi rezolvarea

„Intrăm într-o perioadă în care guvernul trebuie să răspundă aşteptărilor oamenilor. Speranţele acestora sunt foarte mari. Dacă răspunsurile acestui guvern la aşteptările cetăţenilor  nu vor fi pe măsură, atunci compromisul de acum, de formare a coaliţiei guvernamentale, va fi sancţionat puternic. Nu este aceeaşi situaţie ca în perioada USL, Uniunea Social Liberală din 2012. Situaţia de acum este mult mai dificilă decât în 2012. Sunt crize, avem scăderi de venituri. Avem o scădere a puterii de cumpărare, inflaţie mare. Criza actuală trebuie gestionată cât mai rapid, pentru a-şi găsi rezolvarea. Iarna va fi una foarte dificilă, cu preţuri foarte mari. Nu mai vorbim de criza pandemică. Toate aceste situaţii au mărit aşteptările românilor. Guvernul actual trebuie să promoveze şi să implementeze măsuri realiste. Am încredere că acestea vor funcţiona. Am  scris o parte din programul de guvernare. De asemenea, aşteptarea PNRR trebuie să aibă un răspuns pe măsură. S-a vorbit de o prefinanţare de 3,9 miliarde de euro, în special pentru zona privată, dar sper să fie atrase cât mai repede şi finanţările care să se facă simţite în rândul cetăţenilor.”

Sper ca PNL Argeş să se întărească în perspectiva alegerilor din 2024

Daniel Constantin a anunţat că începând cu data de 6 decembrie, PNL va decide noua structură de conducere interimară a organizaţiei argeşene, rămasă fără preşedinte, după ce deputatul Adrian Miuţescu a părăsit partidul. „Biroul Executiv Permanent Naţional al PNL va desemna un preşedinte interimar al organizaţiei PNL la Argeş, după data de 6 decembrie. Vor fi luate mai multe decizii de acest gen, pentru că mai multe filiale PNL au rămas fără conducere, cum ar fi şi cazul domnului deputat Antonel Tănase, fost preşedinte al PNL Sector 3 şi aşa mai departe. Sper ca partidul să se întărească, în perspectiva alegerilor din 2024, pentru a face un PNL câştigător în Argeş.”- a mai spus parlamentarul de Argeş.

Write A Comment