Liberalul Liviu Nicolae: “Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Joi, 16 martie 2023, s-a desfășurat conferința de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). În prezenţa oamenilor de afaceri liberali, a premierului Nicolae Ciucă și a altor înalți demnitari, Remus Borza a fost confirmat în funcția de președinte COAL.

 Deputatul PNL de Argeş, Daniel Constantin, prezent la eveniment

Delegația COAL Argeș a fost compusă din președintele Liviu Nicolae, vicepreședintele Alin Dumitru și Secretarul general, Constantin Zaharia. Deputatul PNL, Daniel Constantin a dat și el curs invitației COAL și a participat la lucrările conferinței de alegeri. La eveniment au fost prezenți alături der președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode și Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL și eurodeputat, antreprenori liberali dar și alți invitați din mediul de afaceri.

 Scop: facilitarea dezvoltării durabile și stabile a activităților IMM-urilor și a mediului de afaceri

Cu această ocazie felicităm noua structură de conducere națională a COAL, o echipă unită, în frunte cu domnul Remus Borza. Scopul COAL este acela de a veni în susținerea inițiativelor private, prin elaborarea de propuneri și strategii în domeniu care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a activităților IMM-urilor și a mediului de afaceri. Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice, care va sta la baza dezvoltării economice pe plan local și național, creând astfel premisele ca România să devină un actor important în regiune. Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumim domnului Sebastian Buși, pentru activitatea depusă în funcția de Președinte COAL. Un om de valoare al PNL, cu un mandat caracterizat prin eficiență, eficacitate și seriozitate, care s-a concretizat prin rezultatele remarcabile obținute”, a declarat președintele COAL Argeș, Liviu Nicolae. (Departamentul de Comunicare al PNL Argeș)

Write A Comment