PNL l-a lansat oficial pe Cosmin Petrescu drept candidat la funcţia de primar al oraşului Curtea de Argeş

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, Partidul Naţional Liberal a lansat oficial candidatura lui Cosmin Petrescu, preşedinte al PNL Curtea de Argeş, pentru funcţia de primar al oraşului Curtea de Argeş. Este prima lansare politică înregistrată la nivel naţional pentru alegerile locale de anul viitor. La evenimentul care a avut loc la Casa de Cultură “George Topârceanu” din Curtea de Argeş au participat ministrul Justiţiei, preşedintă a PNL Argeş, Alina Gorghiu, secretari de stat, alţi oficiali din conducerile naţională şi judeţeană ale PNL, în prezenţa a sute de liberali.

Dumitru Nancu, director general FNGCIMM SA: “Cosmin Petrescu este mâna mea dreaptă, are un CV remarcabil. L-am numit preşedinte al grupului de lucru IMM Invest, programul liberal de succes pe care îl ştim cu toţii. A gestionat cea mai mare platformă de înscriere online a IMM-urilor. El a făcut tot acest proces de digitalizare. Este un profesionist. Îl felicit. Vi-l recomand cu mare căldură. Domnule primar, eu sunt sigur că veţi câştiga”

George Şerban, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei: “Sunt foarte mulţumit să văd că cineva cu profilul lui Cosmin va candida pentru PNL la Curtea de Argeş şi sunt ferm convins că această candidatură va fi un succes. Şi mai vreau ca în anul ce urmează, în 2024, să conjugăm astfel: eu sunt liberal, voi sunteţi liberali, Argeşul este liberal, România este liberală.”

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, primvicepreşedinte PNL: “Cosmin Petrescu are susţinerea organizaţiei PNL Argeş, are putere, are forţă de muncă. Aveţi tot ce trebuie, aveţi lider, aveţi oameni, putere de muncă. Nu aveţi cum la anul să nu transformaţi acest judeţ, judeţul Brătienilor, într-un fief liberal. Cred că un liberal cum este Cosmin Petrescu poate să ducă Curtea de Argeş la un cu totul alt nivel. Are toată susţinerea mea.”

Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, preşedinte PNL Argeş: “Anul 2024 va fi foarte complicat, însă mă bucur că vom merge singuri în aceste alegeri, prin noi înşine. Cosmin Petrescu a realizat şi profesional şi famiial, ca să fie un om pe picioarele lui astăzi. Acum trebuie să rezolve o altă provocare- să facă o altă politică la Curtea de Argeş, o politică de calitate, antreprenorială, liberală şi inovativă pentru cei care locuiesc aici. Una dintre calităţie lui Cosmin Petrescu este aceea că rezolvă orice problemă, oricât de dificilă ar fi ea. Cosmin Petrescu este un om de foarte bună factură şi are stofă de primar.”

Cosmin Petrescu, candidat PNL Primăria Curtea de Argeş: “Am şi n-am experienţă în administraţie. Ştiu să fac lucrurile la timp, ştiu ce înseamnă să lucrezi în mediul privat, ştiu ce înseamnă să susţii IMM-urile, ştiu ce înseamnă să construieşti echipe. Experienţa asta (n.r. a şedinţelor actualului primar al Curţii de Argeş, soldate cu multe incidente de-a lungul timpului) nu vreau s-o am şi nu o voi avea.

Sunt mândru că n-am experiență în a cheltui aiurea banii publici, sau cu angajări pe criterii discutabile. Dar am experiență în a schimba cu totul atmosfera într-o organizație. În a aduce un suflu nou. Și dincolo de faptul că am făcut asta 20 de ani în companiile în care am lucrat în poziții de management, am făcut asta și în organizația PNL locală.

Fără echipă, nu vom putea ajunge departe. Unde am lucrat, am făcut echipe sustenabile. Asta îmi doresc la Curtea de Argeş.

Astăzi este lansarea candidaturii mele, dar, până a ajunge în acest moment, a fost nevoie de muncă în echipă. Mulțumesc echipei care a făcut pași importanți, cu mult efort pentru a fi acum aici

Write A Comment