PNL SI PSD VOR DESFIINTAREA MUZEULUI BRATIANU!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„În loc să taie pensiile speciale și să oprească jaful public, Marcel Ciolacu, împreună cu PNL-istul de la Finanțe, Marcel Boloș, taie de la Cultură. Dacă OUG-ul austerității va fi adoptat, 61% dintre instituțiile de cultură din România riscă să dispară.

Riscă să fie desființat inclusiv Muzeul Național Brătianu din Ștefănești, un loc plin de istorie pentru liberalii autentici, pentru Argeș și România.

O ironie amară să vedem cum Vila Florica, simbolul al liberalismului autentic și un reper istoric pentru Argeș și întreaga Românie, să fie desființat tocmai sub guvernarea PNL.

PNL-iștii actuali au reunțat oricum la orice valori liberale. Ei nu mai au nimic din onoarea familiei Brătienilor. Însă vila Brătienilor, deși folosită adesea pentru petrecerile de partid, nu este despre PNL și politică. Este despre istoria noastră, despre procesul de modernizare al României.

Domnule Nicolae Ciucă, măcar acum, în ultimul ceas, arătați puțină onoare și curaj. Opuneți-vă lui Marcel Ciolacu și opriți masacrul din Cultură! Arătați că nu sunteți liderul PNL care a desființat Muzeul Brătianu.

Aștept și de la alți membri PNL, de la Alina Gorghiu, de la toți cei care până mai ieri ne îndemnau „să votăm cu PNL pentru a scăpa de PSD”, să reacționeze public. Muzeul Brătianu nu trebuie desființat.”- a declarat astäzi parlamentarul USR, Ionut Mosteanu.

Write A Comment