UPDATE/Acțiune-fulger a Consiliului Județean Argeș! Transportul județean de persoane va fi reluat din această seară!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Consiliul Judeţean Argeş: Transportul public județean de persoane se reia în această seară! 

„De fiecare dată, pentru conducerea Consiliului Județean Argeș, principala prioritate este interesul cetățenilor! Tocmai de aceea, în această seară, Consiliul Județean Argeș s-a întrunit în ședință de îndată, în care consilierii au aprobat, în unanimitate, reluarea activității de transport județean.
Urgentarea ședinței a fost impusă pentru a nu lăsa argeșenii care fac naveta și elevii care merg la școli fără transport!
Imediat după ședință, operatorii de transport și-au ridicat licențele pentru desfășurarea activității.
Conducerea Consiliului Județean mulțumește personalului tehnic pentru eforturile depuse și consilierilor județeni pentru că au răspuns cu promptitudine și au înțeles că de fiecare dată prioritatea noastră sunt argeșenii și interesele lor!”- a transmis în această seară Consiliul Judeţean. 

„Se aprobă executarea în continuare a Programului judetean de transport persoane prin curse regulate cu valabilitate 01.01.2014 – 30.06.2019 aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 102/19.12.2012, actualizată, de către operatorii de transport judeţeni care au deţinut la 30.06.2023 licențe de traseu, până la data finalizării procedurii de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport public județean demarată de Consiliul Judeţean Argeș, dar nu mai mult de doi ani.”- arată decizia de astăzi a CJ.

ştirea iniţială de astăzi: ANUNȚ IMPORTANT, privind transportul public cu operatori privaţi (maxi-taxi)

Write A Comment