Astăzi, 1 iunie, organizația Tineretului Național Liberal Argeș a organizat evenimente dedicate copiilor și a oferit surprize și cadouri micuților participanți.

În Pitești și în Curtea de Argeș, alături de seniori, tinerii au pregătit concursuri de aruncat avioane din hârtie.

Copiii s-au strâns în parcuri unde am aranjat cu grijă „aerodromuri” pentru decolările avioanelor din hârtie. Noi am pus la dispoziția copiilor hârtie, instrumente pentru confecționat și ei au venit cu imaginația și cu bucuria lor. A fost o distracție pe cinste. Nu au lipsit baloanele și premiile pentru cele mai bune lansări de avioane. Fotografiile sunt mărturia vie a bucuriei copilăriei și a faptului că ne-am simțit minunat împreună, de ziua lor.

Tot pentru copii, PNL Mioveni și Tineretul Național Liberal au organizat cupa “Pescarul Junior”. Am dorit să oferim un concurs inedit de pescuit dedicat tuturor copiilor, cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Capturile au fost, desigur pe măsură, fiecare copil alegând cu grijă momelile și tehnicile pentru pescuit, măsurând cu grijă de la dimensiunea plutei, la greutatea plumbului. La mulți ani, copii și să vă bucurați de toate minunile acestei lumi!

Comunicare PNL Argeș

Write A Comment