Patronul Hotelului Dinastia, către olimpicii de la Engleză: „Nu plătiți absolut nimic, totul e plătit de minister, dar emiteți pretenții de 7 stele!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Hotelul restaurant Dinastia din Bascov, unde au fost cazate mai multe loturi cu elevi care au participat la Olimpiada Națională de Engleză, desfășurată la Pitești, a primit tot mai multe recenzii negative, după acest eveniment. Comentariile adolescenților pe pagina google a hotelului, care nu au dat mai mult de o stea serviciilor oferite de Dinastia, l-au enervat pe proprietar, care a ales să le răspundă la câteva recenzii:

Recenzia lui Ben Wop:  „conditii proaste, mancare rece, mizerie, personal naspa, dar nu va faceti griji ca aduna clienti pentru dinastia lux, atata tot.”

Răspunsul proprietarului Dinastia: „Numai oameni cârcotași, personal nașpa? Mâncare nașpa? Care sunt argumentele pentru afirmațiile făcute? Nu plătiți absolut nimic, tot este oferit gratis pentru grupul vostru de către minister, iar prețurile sunt josnice, dar emiteți pretenții ca la all inclusive de 7 stele. Nimeni nu vine cu sugestie sa imbunătățească afacerile românești decât critici bazate pe nimic, care nu ajuta, din contra, doar dezinformează oamenii. Eu totuși va doresc succes pentru reeducarea voastră ca oameni pentru ca aveți mare nevoie. Vă doresc numai bine!”

Întrebat ce părere are despre răspunsul proprietarului, Robert Takacs (olimpicul  din Bistrița care a dezvăluit condițiile precare de la acest hotel, în care a fost cazat) a declarat pentru interespublic.ro:

„Pretențiile elevilor nu sunt de „all inclusive de 7 stele”. Sunt conștient că fondurile nu sunt suficiente, dar nu cred că acest fapt este un motiv pentru a oferi condiții care nu îndeplinesc un minim necesar.

Dacă nu există fonduri necesare pentru o bună organizare a olimpiadelor naționale, și nu se pot aloca mai mulți bani pentru sfera educațională, poate că ar trebui gândit un alt mod de organizare al olimpiadelor naționale care să nu implice costuri de transport, cazare, mâncare. O bună alternativa este organizarea online a olimpiadelor, exemplu fiind Olimpiada Nationala de Informatica.

Normal ca vor exista din partea elevilor comentarii in momentul in care conditiile sunt mizere, cum a fost cazul la mai multe olimpiade nationale din anul acesta.

Robert Takacs

Cred că aceste recenzii ar trebui luate ca un semn că ceva trebuie schimbat pentru binele tuturor, pentru că am impresia că aceste neplăceri semnalate sunt interpretate ca niște atacuri nefondate, când de fapt  elevii își doresc doar condiții decente la ON în viitor.”- a spus Robert.

Într-un alt răspuns la o recenzie, proprietarul de la Dinastia acuză că au existat adolescenți care în mod intenționat ar fi înfundat scurgerile toaletelor:

Recenzie de la Elena: „Hotel Dinastia, perla Piteștiului, vă ofera:

– băi fără cabine de duș, sau chiar fără ușă, care vă vor face spiritul hippy să iasă la suprafață
– șoareci în cameră pentru iubitorii de animale
– meniu versatil ce incurajează menținerea unei cure e slăbit pe durata șederii( vegetarienii țin post negru)

– personal cu experiență în domeniul instalațiilor (vin si îți desfac țeava de scurgeri, în cazul unei înfundări a toaletelor)

– (pentru cei cu tendințe sinucigașe) tavane care cam cedează

– o reevaluare a ego-ului (veți fi numiți nesimțiți, țărani și vaci de către proprietară)

NU RECOMAND!!!”

Răspunsul proprietarului Dinastia: „Stabilirea condițiilor pe care le dorește orice persoana se face in funcție de bugetul alocat și nu in ultimul rând consta in a avea capacitatea de a face o Conversație reala la locul de cazare, nu prin mesaje și comentarii ce induc clienții in eroare . Păcat ca nu ca nimeni nu are intenția de a ajuta afacerile românești prin sugestii constructive . Numai cârcotași care doresc numai sa facă rău. Grupul dumneavoastră a fost alcătuit din adolescenți ce nu au capacitatea de a conversaționa și o generație ce sunteți afectați grav de online. Adolescenți care au înfundat scurgerile toaletelor intenționat, care au băut și au vomitat pe mochete și lenjerii. Ba mai mult in loc sa lăsați situațiile exact cum au fost induceți oamenii in eroare prin comentarii irelevante și mincinoase . Sa va fie Rușine și îmi doresc tare mult sa lucrați la educația dumneavoastră. Va doresc numai bine!”

Legat de acest răspuns, Robert Takacs spune că în niciun caz nu au existat astfel de situații în lotul său și nici nu a auzit să se fi întâmplat în cazul altor tineri.

Recenziile pentru Hotelul Dinastia au ajuns la 2,8, după comentariile lansate de adolescenți.

Write A Comment