FOTOGRAFII RARE! Deputata Simona Bucura Oprescu, mesaj puternic de conştientizare asupra mizeriei din albiile râurilor

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email
Pe deputata PSD – Simona Bucura Oprescu o vedem de această dată în ipostaze foarte inedite, chiar… în mijlocul gunoaielor, în zona Mateiaş Argeşelu. Alături de echipa sa, parlamentara de Argeş a demarat o acţiune demnă de toată stima, un demers care să tragă un semnal de alarmă asupra mizeriei care tronează pe albiile multor râuri din Argeş, la margine de drumuri sau în păduri.
„Îmi doresc ca Argeșul să fie curat în fiecare colțișor al său! Ieri am muncit pe rupte cu o echipă de inimoși care a adunat gunoaie în zona Mateiaș – Argeșelu din comuna Valea Mare Pravăț. Din păcate, încă mai sunt multe locuri murdare. Trebuie să înțelegem cu toții că viața este cum ne-o facem și țara ne este cum ne-o ținem. Iar pentru copiii noștri, rădăcina, casa și viitorul trebuie să le întreținem cu dragoste prin educație și muncă aici, acasă! Haideți să ținem și să facem curat în fiecare zi! Haideți să regenerăm România! An de an, împreună cu colegii din PSD Argeș, am fost prezenți în județ, prin acțiunea și mesajul nostru transmițând clar că România trebuie să fie curată și verde!”– este mesajul deputatei lansat către populaţie.
Noi, oamenii, suntem vinovați pentru asta!
„Pe Pământ avem de toate. Iarbă și gunoaie. Acțiune și nepăsare. Zone poluate și zone curate. Omul este cel care deteriorează adesea mediul înconjurator. România noastră atât de frumoasă este invadată de gunoaie și nepăsare. Pe albiile râurilor, pe marginea drumurilor, în păduri, adesea România contrastează prin frumusețea naturală agresată de PET-uri, pungi, gunoaie, deșeuri. Noi, oamenii, suntem vinovați pentru asta!
Noi, românii, trebuie să ne facem curat acasă și în comunitate!
Implicarea fiecăruia dintre noi este soluția pentru schimbarea în bine.
În fiecare zi, nu numai azi, îmi doresc să ne ecologizăm gândirea și acțiunea.
Argeșul și România să fie curate și verzi!” – sunt cuvintele parlamentarei de Argeş, după ce ieri  fost surprinsă în aceste imagini, alături de echipa sa.

foto slider: deputata PSD, Simona Bucura Oprescu, curăţând albia râului de gunoaie

Write A Comment

error: Content is protected !!