Renault deschide comenzile pentru EDIȚIA limitată MEGANE RS ULTIME!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Megane RS Ultime propune un design surprinzător şi inovativ prin atenția sporită la detalii, incluzând linii distinctive și accente de culoare neagră care îi subliniază caracterul sportiv: striping-urile au o grafică specială vopsită în negru mat şi se regăsesc pe plafon și capotă (cu excepția versiunilor cu trapă opțională), bara de protecție spate, portiere și aripi. Pentru o impresie dinamică sporită, acestea contrastează puternic cu cele 4 nuanțe exterioare pe care clienții le vor avea la dispoziție: Negru Star, Alb Pearl, Galben Sirius și Portocaliu Tonic.

Caroseria încorporează aripi față cu 60 mm mai late, aripi spate cu 45 mm mai late, orificii de aerisire laterale, faruri RS Vision, evacuare centrală, antenă tip shark, spoiler și difuzor spate. Detaliile negre fac din nou diferența întrucât toate elementele exterioare sunt marcate corespunzător: logo-urile, mânerele ușilor, ramele ferestrelor, roțile (chiar și capacele piulițelor), bandourile aripilor, difuzorul spate și lamela specifică monoposturilor din Formula 1 de pe bara față vine cu un finisaj lucios și monograma Ultime. Cardul-cheie hands-free a lui Megane RS Ultime reflectă de asemenea pattern-ul diamantat de pe caroserie.

Dotările standard din interior includ scaune Recaro cu tapițerie Alcantara negru titan şi volan sport îmbrăcat în piele cu monograma RS brodată. Pragurile ușilor sunt exclusive, iar fiecare model are propria sa placă metalică numerotată lângă comenzile transmisiei, în partea de jos a consolei, semnată de Laurent Hurgon.

Un pachet COMPLET

Această serie limitată dispune de un motor turbo cu 4 cilindri de 300 CP, 420 Nm, cu o cutie de viteze EDC (pentru Europa) și diferențial mecanic Torsen, care propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde. Este echipat cu anvelope semi-slicks Bridgestone Potenza S007 dezvoltate pentru Megane RS Trophy R, asociate cu jante Fuji Light de 19 inchi și frâne Brembo dual-cast cu etriere roșii. Axa față cu pivoți independenți, șasiul CUP coborât, opritoarele hidraulice de compresie și sistemul 4CONTROL cu 4 roți directoare îi conferă o manevrabilitate ultra sportivă.

Echipamentul standard de neegalat al unui Megane RS Ultime include multe dintre caracteristicile specifice Megane RS și Megane RS Trophy: ecranul de navigație de 9,3 inchi cu sistem Hi-Fi Bose, cluster digital de 10 inchi, telemetrie de bord RS Monitor, Cruise control adaptiv și asistența de manevră la 360°. Lista de opțiuni se rezumă la un head-up display, trapă și o husă proiectată la comandă care îi va încânta pe fanii care au ales acest model de colecție prin excelență. De asemenea, iluminatul RS Vision este la un nivel superior printr-un bloc optic în forma steagului de „finish” care înglobează farurile de ceață cu funcție cornering, faza lungă şi luminile de poziție.

  • Ediția limitată Megane RS Ultime va fi disponibilă pentru comandă în întreaga rețea de agenți Renault începând de astăzi, 15 martie 2023.

  • Preturile pornesc de la 42,350 €, TVA inclus, iar livrările către clienți vor debuta spre finalul anului 2023.

  • Seria limitată de 1.976 de unităti numerotate (Renault Sport a fost fondată în 1976) este semnată de Laurent Hurgon, pilotul care a stabilit recordurile Megane RS pe circuit.

  • Megane RS Ultime este ultimul model echipat cu sigla Renault Sport, divizie ce va intra sub tutela Alpine, marca de vehicule sportive Renault Group.

 

Write A Comment