Agresorii lui Plăiaşu vor din nou în libertate!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Adrian şi Leonard Tudorici, care sunt arestati preventiv pentru loviturile care au cauzat moartea lui Catalin Plaiasu din Curtea de Argeş, vor din nou în libertate. Luni, 15 iulie, ei au depus la Judecătoria Piteşti o cerere de înlocuire a măsurii preventive. Judecătorii şi-au declinat  competenta către Tribunalul Arges, care va lua o decizie vineri, 19 iulie.

„Judecatoria Pitesti declină competenţa de soluţionare a cererii de înlocuire a măsurii arestului preventiv formulată de petenţii Tudorici Adrian  şi Tudorici Leonard în favoarea Tribunalului Argeş. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 16 iulie 2019”- au spus judecatorii ieri.

 La deliberarea din 19 iulie, în faţa Tribunalului se vor prezenta cei doi fraţi care îşi vor expune motivele pentru care vor în libertate. De asemenea, procurorul de caz îşi va explica în faţa judecătorilor punctul de vedere, privind gravitatea acestui caz. Vor fi eliberaţi sau nu fraţii Tudorici?

 “Dacă cererea (inculpaţilor) are ca obiect înlocuirea măsurii arestării preventive sau a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe cauțiune, dacă găsește cererea întemeiată, judecătorul de drepturi și libertăți, judecătorul de cameră preliminară sau instanța de judecată, prin încheiere, dată în camera de consiliu, admite în principiu cererea și stabilește valoarea cauțiunii, acordând inculpatului termen pentru depunerea ei.”- arată articolul 242, privind revocarea măsurilor preventive, cod de procedură penală.

Povestea unei mame

Fratii Tudorici

Victima Tudorici declaratii

De la loviri la tentativa de omor

foto- observator.ro

Write A Comment