Deputatul PNL, Daniel Constantin: “Dosarul vaccinurilor este unul cu o încărcătură socială imensă”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Deputatul PNL de Argeş, Daniel Constantin, a declarat ieri într-o emisiune la Digi TV, în care s-a discutat despre ridicarea imunităţii parlamentare a fostului premier Florin Cîţu, că oamenii vor să ştie cu adevărat ce s-a întâmplat în pandemia Covid.

Nu judecăm, nu vreau să intru pe fond, nu am făcut-o nici cu domnul Cherecheş, nu o fac nici cu această chestiune, pentru că nu aici cred că trebuie făcută justiţia, pentru că este un dosar cu o încărcătură socială imensă. Oamenii vor să ştie ce s-a întâmplat atunci din mai multe puncte de vedere. Unii se temeau că nu avem suficiente vaccinuri, vă amintiţi unii în primele luni nu ştiau cum să ajungă primii pe liste, să se vaccineze mai repede, după care, după câteva luni de zile a apărut şi celebra vaccinare la chiuvetă. Deci lucrurile au fluctuat atunci cu o rapiditate extraordinară, însă înleleg opinia publică, interesul foarte mare în jurul acestui dosar, de aceea Partidul Naţional Liberal, prin vocea preşedintelui, a spus foarte clar că va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare a domnului Florin Cîţu.“- a declarat parlamentarul PNL, Daniel Constantin.

Parchetul General solicită ridicarea imunităţii senatorului PNL, Florin Cîţu, pentru a continua ancheta în dosarul achiziţiei de vaccinuri din perioada pandemiei. Votul în plenul Senatului ar urma să aibă loc mâine, 29 noiembrie.

Write A Comment