Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș: DSP va verifica apa de la Bălilești!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Am continuat întâlnirile în teritoriu cu oamenii din această localitate. Mulți dintre ei s-au plâns că, în 4 sate, suspectează că apa nu este potabilă. Și asta din cauza culorii roșiatice și a mirosului. Inspectorii DSP vor stabili dacă apa este sau nu periculoasă pentru consum.

Mă conving și de faptul că transparența este o problemă a multor instituții publice. Primăria Bălilești nu face excepție. Ca și la Rătești, la Bălilești, oamenii s-au plâns că nu există dezbateri publice înaintea unor hotărâri importante de Consiliu Local. Le transmit încă o dată celor care nu respectă acest drept al cetățenilor: oamenii au dreptul să participe la luarea deciziilor.

Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș: DSP va verifica apa de la Bălilești!

Starea drumurilor lasă de dorit! Un ochi râde, altul plânge după ce s-a lucrat la canalizare. Unii oamenii au canal, dar drumul a rămas praf. Apropo, legat de asta, proiectul de apă și canal a fost cerut de localnici, dar pare ținut la secret! Voi transmite și la Bălilești legislația legată de obligația de a face publice nu doar hotărârile, ci și parcursul până la decizii. Merg, astfel, pe ideea că sunt greșeli ale autorității locale, erori provocate de necunoașterea legilor. Deși nu e normal!”- a declarat prefectul Dragoş Predescu

Write A Comment