Şi Baroul Argeş şi-a suspendat activitatea, începând de azi

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Baroul Argeş, prin decan Luminiţa Ioana, a anunţat că începând de astăzi şi până la finalul lunii, îşi suspendă activitatea:

DECIZIE:

  • suspendarea temporară a activităţii avocaţilor din cadrul Baroului Argeş, respectiv reprezentarea/asistarea justiţiabililor în faţa instanţelor, precum şi a organelor de urmărire penală pentru perioada 12-31 martie 2020 inclusiv, cu posibilitatea de prelungire în raport de situaţia naţională. În această perioadă, avocaţii se vor prezenta doar în cauzele urgente: măsuri preventive, ordine de protecţie şi ordonanţe preşedinţiale.
  • scutirea de la plata penalităţilor de întârziere, pentru cotele profesionale datorate de avocaţi, pe perioada suspendării activităţii.
  • interzicerea accesului  justiţiabililor în sediile Baroului Argeş, pentru perioada 12-31 martie.
  • se amână desfăşurarea AGA din Baroul Argeş, pentru data de 11 mai 2020, ora 15.00, la Hotel Ramada.
  • se recomandă evitarea accesului avocaţilor în sediile Baroului Argeş, pentru perioada 12-31 martie şi efectuarea corespondenţei prin mijloace electronice. 

Decizia este luată, ca măsură de prevenţie împotriva răspândirii coronavirus, pentru protejarea sănătăţii membrilor Baroului Argeş şi a familiilor acestora, a magistraţilor, a justiţiabililor, potrivit decanului instituţiei, avocat Luminiţa Ioana.

CITEŞTE ŞI: Tribunalul judecă doar urgenţele

Write A Comment