Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în dialog cu primarii liberali din Argeş

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email
PNL Arges a organizat astăzi o întâlnire între primarii liberali din județ și ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Attila.
Întâlnirea a avut loc în comuna Schitu Golești, unde alături de ministrul Dezvoltării şi președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, au participat  senatorul Dănuț Bica, deputatul Daniel Constantin, subprefecții Emanuel Soare și Lucian Ionescu și aleși locali liberali.
Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, i-a înmânat ministrului Cseke Attila o lista cu proiectele prioritare ale primarilor liberali argeșeni, care au nevoie de sprijinul Guvernului pentru a deveni realitate.
Cu aceasta ocazie, primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Mirita, le-a prezentat ministrului Dezvoltării, subprefecților și parlamentarilor liberali de Arges statia de epurare din comuna, realizată prin PNDL.
Ministrul Cseke Attila și-a manifestat interesul pentru proiectele primarilor liberali argeșeni, în același timp incurajandu-i pe aceștia să apeleze la Compania Națională de Investiții. Întâlnirea a fost deosebit de constructiva, primarii având ocazia sa vorbească cu ministrul, fata in fata, despre investițiile de care au nevoie comunitățile pe care le reprezintă.
(Departamentul de comunicare al PNL Arges)

Write A Comment