PNL ARGEŞ, printre primele organizaţii care l-au felicitat pe premierul Nicolae Ciucă, pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al liberalilor

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

PNL Argeş s-a numărat printre primele organizaţii care l-au felicitat astăzi la scenă deschisă pe premierul Nicolae Ciucă pentru câştigarea mandatului de preşedinte al PNL România. Nicolae Ciucă a fost ales lider al liberalilor cu 1060 voturi, 60 de voturi fiind anulate.

Preşedintele interimar al PNL argeş, Alina Gorghiu, a declarat la DigiTv, imediat după congresul de astăzi, că alegerea premierului României în această funcţie este o etapă absolut normală, având în vedere că în coerenţa politică premierul trebuie să fie şi lider al partidului aflat la guvernare. Alina Gorghiu i-a mulţumit fostului lider al PNL, Florin  Cîţu, pentru că a făcut un pas lateral, dându-şi demisia, asigurând astfel o tranziţie uşoară a preluării de către Nicolae Ciucă a preşedinţiei partidului.  „Domnul Florin Cîţu nu a procedat ca Orban, care a ţinut de scaun până în ultima clipă. „- a declarat astăzi Alina Gorghiu.

Printre cei care au urcat pe scenă pentru a-l felicita pe noul preşedinte al PNL România se numără prefectul Argeşului, Radu Perianu, senatorul Dănuţ Bica, preşedintele PNL Piteşti, Mihai Coteţ, Cătălin Andrei, viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, Marius Postelnicescu, Cristina Ghineţ, Nae Eugen.

Write A Comment