BRIT Motor AG a organizat Land Rover Experience Day, parte a ABOVE&BEYOND TOUR

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

BRIT Motor AG a organizat Land Rover Experience Day, parte a ABOVE and Beyond Tour.  Evenimentul s-a desfășurat în perioada 13-14 octombrie 2018, în localitatea Budeasa Mare din județul Arges.
Land Rover, sinonim la nivel global pentru vehicule cu transmisie integrală, a schimbat de-a lungul celor 70 de ani de la lansare – percepția, utilizarea și capabilitățile autoturismelor 4×4 create în întreaga lume. Invității și-au testat aptitudinile, într-un test-drive plin de adrenalină și provocări. Experimentând calitățile off-road de excepție ale game Land Rover, aceștia s-au convins că aventura începe unde se termină asfaltul.
Sub atenta supraveghere și îndrumare a specilaiștilor de la GxG Drive Control Mach1 Sport.ro au fost testate toate sietemele disponibile ce facilitează o experientă ABOVE and BEYOND. Totodată, în cadrul evenimentului, organizatorii și participanții au sărbătorit, 70 de ani de succes, inovație și aventură.
Modelele din gama Land Rover ce au fost disponibile pentru testarea în mediul off road și on road au fost: Land Rover Discovery 3.0l Td6 258 CP HSE Luxury, Land Rover Discovery Sport 2.0l, SD4 240 CPHSE Luxury, Land Rover Range Rover Evoque 2.0.l SD4 240 CP HSE Dynamic, Land Rover Range Rover Velar D300 R-Dynamic HSE și Land Rover Range Rover Sport 4,4l SDV8 340 CP HSE Dynamic.
Modelele Land Rover se regăsesc în cele mai dificile condiții de deplasare, pietriș, nisip, noroi sau zăpadă. All Terrain Progres Controll joacă rolul unui sistem de control al vitezei de deplasare, acesta permite șoferului să se concentreze exclusiv asupra direcției și să găsească traseul optim printre obstacole. Sistemul este diponibil pentru toate modelele Land Rover.
În plus față sistemul All Terrain Response, ce a fost periodic îmbunătățit și actualizat, modelele Land Rover dispun și de următoarele sisteme:
Terrain Response 2 îmbunătățește performațele în teren accidentat prin monitorizarea condițiilor de deplasare și selectare automată a modurilor de condus, pentru a oferi cea mai porivită configurație a șasiului și motorului. Sistem disponibil pentru modelele Land Rover Discovery, Range Rover Velar și Range Rover Sport.
Dinamic Response îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului prin controlul hydraulic al ruliului, optimizând performanțele și confortul pasagerilor la deplasare prin asigurarea unei agilități îmbunătățite la viteze mici, stabilitate sporită la viteze mari și o precizie a direcției. Sistem disponibil pentru modelul Range Rover Sport.
Tehnologia specifică Intelligent Driveline Dynamics monitorizează permanent condițiile de deplasare și asigură transferul cuplului corespunzator la roți. Predictiv, cât și reactive, sistemul previne pierderea aderenței și ajută la restabilirea acesteia. Sistem regăsit la modelul Range Rover Velar.
Comportamentul rutier riguros și sigur este îmbunătățit de ultima generație a sistemului de suspensie pneumatică gestionată electronic, care asigură capacități de trecere excepționale și o ținută de drum elegantă. Modelele Land Rover Range Rover Velar, Land Rover Range Rover Sport și Land Rover Discovery dispun de acest sistem.

Despre BRIT Motor AG
BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România ce înregistrează rezultate foarte bune de la an la an.
Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate – reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde  Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.
Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. BRIT Motor AG  este  o companie  foarte activă în această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.
Urmărește-ne pentru a afla primul despre cele mai noi informații și evenimente:
https://www.facebook.com/Jaguar.BRITMotorAG/
https://www.facebook.com/LandRoverBRITMotorAG/
https://www.youtube.com/user/BRITMotorAG/

Write A Comment