Rareş Bogdan la Piteşti: „România merită mai mult! Mai mult decât PSD!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Peste 700 de liberali s-au aflat ieri la Casa Sindicatelor Piteşti, pentru a asista la lansarea candidaţilor PNL pentru europarlamentare şi mai ales pentru a-l asculta pe omul de presă Rareş Bogdan, cel care ocupă primul loc pe lista candidatilor PE. Dan Motreanu, Lucia Popescu (Bucureşti), Virgil Guran (Dâmboviţa), Răducu Filipescu (Călăraşi), liderul PNL Argeş, Adrian Miuţescu, deputatul Dan Bica, primarul de la Valea Iaşului- Nicolae Barbu- au susţinut discursuri la Casa Sindicatelor, sub egida mobilizării liberale la alegerile din mai. Cum era de aşteptat, Rareş Bogdan a avut cel mai acid dintre discursuri. Jurnalistul de la Realitatea TV a vizitat vineri Curtea de Argeş, oraşul despre care spune că s-a îndrăgostit, a participat la conferinţa de presă de la Piteşti şi ulterior i-a electrizat pe liberali, prin vehemenţa deja cunoscută cu care  critică partidul de la Guvernare şi mai ales pe Liviu Dragnea. Rareş Bogdan s-a declarat dezamăgit de lipsa investiţiilor în Argeş, precizând că acest judeţ ar trebui să se bată cu zone precum Cluj şi Timişoara, dată fiind existenţa Dacia Renault dar şi a potenţialului turistic însemnat pe care îl oferă Argeşul. Rareş Bogdan a vorbit despre Nicolicea, o varianta PSD pentru noul ministru al Justiţiei, dar şi despre apetenţa PSD în rezolvarea dramelor din…puşcării.

# Rareş Bogdan: „Păi dacă ai ajuns în puşcărie, cum vrei să fie?”

“Să fim reprezentaţi de un personaj gen Nicolicea? Un neobolşevic de cea mai joasă speţă, de un om care este ruşinea parlamentului României? Ne este propus ca ministru al Justiţiei într-o ţară europeană. Cum să fiţi dumneavoastră reprezentaţi de Mitralieră sau de Codrin Ştefănescu? Nu aveţi cum! Nu putem fi reprezentaţi nici de hoţi, nici de infractori! De doi ani şi patru luni să nu vorbim despre investiţii, despre viitorul copiilor, dar să vorbim în continuu despre cât de greu este în puşcării? Bun, păi dacă ai ajuns în puşcărie, cum vrei să fie? Ca la un hotel de cinci stele? O fi mai greu în puşcărie ca la cinci stele! Asta este marea dramă a României? Nu este dramă lipsa locurilor de muncă, nici oamenii care se îmbolnăvesc, nici că plâng părinţii după copiii lor? Nu. Drama în România este că puşcăriaşii au prea puţin spaţiu! Au reuşit să scoată 1400 de puşcăriaşi, din care 370 sunt violatori! România merită mai mult! Mai mult decât PSD!”

# Rares Bogdan: „Ce v-a oferit PSD-ul lui Dragnea în 30 de ani la Teleorman?”

Astăzi, Rareş Bogdan si Ludovic Orban se află în Teleorman, unde i-a însoţit şi echipa PNL din Argeş. „Ne aflăm aici, pentru a elibera Teleormanul de neobolşevicii lui Dragnea. Merităm mai mult decât Carmen Dan, decât Liviu Dragnea! La Alexandria, administraţiile PSD nu au reuşit să aducă în 12 ani decât un milion de euro fonduri europene. Ce v-a oferit PSD-ul lui Dragnea în 30 de ani la Teleorman? Sărăcie!”- a declarat Rareş Bogdan astăzi la Teleorman.


Write A Comment