# O spune subprefectul demis Gabriel Stoian

Într-o emisiune difuzată aseară pe Curier TV, subprefectul demis Gabi Stoian a venit cu detalii privind presiunile care ar fi fost făcute de ALDE, prin Simona Brătulescu, ce aveau ca scop înlăturarea consilierei şi angajarea unei alte persoane.

Stoian a dezvăluit zilele trecute pentru Gherila că nu a putut să angajeze o femeie, pentru că a lucrat cinci ani în Italia, nu a prezentat nişte recomandari potrivite pentru postul de consilier al subprefectului şi nici nu avea motive s-o dea afară pe  consiliera lui.

“Păi nu am putut să ţi le satisfac. Nu am putut să o angajez pe femeia aia. A stat cinci ani în Italia.”– îi spunea Stoian Simonei Brătulescu pe telefon în urmă cu trei zile, detaliile AICI

Aseară, pe TV, Stoian a spus că cea care i-a fost consilieră pana in aceasta saptamana, Elena Diaconescu (foto) nu era agreată pentru că a fost membră PNL. “Mi-a impus să-mi dau afară consiliera şi s-o angajez pe V.R. Nu am putut face aşa ceva!”, a mai spus Stoian pentru Gherila.

Elena Diaconescu a muncit în campania din 2012, alături de Simona Brătulescu, an în care Andrei Gerea (parlamentar si vicepresedinte ALDE la nivel national) a ieşit deputat. A fost consiliera senatorului Ion Popa şi ulterior s-a angajat în cancelaria prefectului Cristian Soare (PNL), fiind pusă apoi la dispoziţia lui Gabriel Stoian (ALDE). Elena Diaconescu nu mai este membră de partid, de trei ani, prin prisma postului ocupat la Prefectura care se cere a fi apolitic. Elena Diaconescu este angajată a cancelariei prefectului Emilian Dragnea si este astazi consiliera noului subprefect de Arges, Adrian Bughiu (ALDE).

Simona Bratulescu, presedinta ALDE Arges, nu a combatut aseara afirmatiile facute de Stoian in emisiunea de la Curier TV si nici pe cele publicate de site-ul Gherila.

Write A Comment