Cristiana Maria Ioana, de doar 13 ani, campioană la tenis de câmp

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Judeţul Argeş are mulţi elevi de podium. Pe mulţi dintre ei nu-i vedem prea des nici pe reţelele de socializare, nici în ziare. Îi vedem în schimb în teren, unde nutresc vise frumoase, în timp ce-şi pun la bătaie întreaga ambiţie şi întregul talent, pentru a ajunge în vârf. Unul dintre aceşti copii se numeşte Cristiana Maria Ioana, pasionată de tenis de câmp, are doar 13 ani şi este elevă în clasa a 7-a la Liceul cu program Sportiv Viitorul din Piteşti. Participă la numeroase competiţii şi de fiecare dată revine acasă, la Bradu, cu trofee. Cristiana a luat locul 2 la Trofeul Star Budeasa 2019, locul 3 la Cupa Samtronic OCH Mamaia 2019, locul 3 la Cupa Aqua Carpatica de la Braşov, locul 2 la Cupa Argeş Expres 2019, locul 2 la Competiţia Wise Vâlcea din acest an şi merge mai departe, nutrind să se autodepăşească, pentru a atinge noi perfomanţe.

Visul meu este să ajung campioană naţională şi locul 1 în clasament. Voi participa şi la competiţii internaţionale din această vară. Îmi plac foarte mult Elina Svitolina şi Novak Djokovic.”- ne spune Cristiana.

Cristiana practică tenisul de câmp de la vârsta de 5 ani, când părinţii au înscris-o la Tenis Club CSS Viitorul Piteşti. A făcut o pasiune din acest sport, urmărind competiţiile la televizor. Este antrenată zilnic de Cosmin Mica, sub atenta supraveghere a lui Bogdan Gheorghe (preparator) si Gabriel Săndulescu (manager). Cristiana va participa în 28 martie la Cupa Politehnica, o competiţie cu circuit naţional, pentru care au fost selectaţi cei mai buni tineri pasionaţi ai sportului alb.

Îi dorim succes!

Gratiela B.

CITEŞTE ŞI: Locurile în şcolile din Argeş la clasa zero

 

Write A Comment