Judeţul Argeş are mulţi elevi de podium. Pe mulţi dintre ei nu-i vedem prea des nici pe reţelele de socializare, nici în ziare. Îi vedem în schimb în teren, unde nutresc vise frumoase, în timp ce-şi pun la bătaie întreaga ambiţie şi întregul talent, pentru a ajunge în vârf. Unul dintre aceşti copii se numeşte Cristiana Maria Ioana, pasionată de tenis de câmp, are doar 13 ani şi este elevă în clasa a 7-a la Liceul cu program Sportiv Viitorul din Piteşti. Participă la numeroase competiţii şi de fiecare dată revine acasă, la Bradu, cu trofee. Cristiana a luat locul 2 la Trofeul Star Budeasa 2019, locul 3 la Cupa Samtronic OCH Mamaia 2019, locul 3 la Cupa Aqua Carpatica de la Braşov, locul 2 la Cupa Argeş Expres 2019, locul 2 la Competiţia Wise Vâlcea din acest an şi merge mai departe, nutrind să se autodepăşească, pentru a atinge noi perfomanţe.

Visul meu este să ajung campioană naţională şi locul 1 în clasament. Voi participa şi la competiţii internaţionale din această vară. Îmi plac foarte mult Elina Svitolina şi Novak Djokovic.”- ne spune Cristiana.

Cristiana practică tenisul de câmp de la vârsta de 5 ani, când părinţii au înscris-o la Tenis Club CSS Viitorul Piteşti. A făcut o pasiune din acest sport, urmărind competiţiile la televizor. Este antrenată zilnic de Cosmin Mica, sub atenta supraveghere a lui Bogdan Gheorghe (preparator) si Gabriel Săndulescu (manager). Cristiana va participa în 28 martie la Cupa Politehnica, o competiţie cu circuit naţional, pentru care au fost selectaţi cei mai buni tineri pasionaţi ai sportului alb.

Îi dorim succes!

Gratiela B.

CITEŞTE ŞI: Locurile în şcolile din Argeş la clasa zero

 

Write A Comment