Şeful CJ Arges, Dan Manu, lovitură la adresa justiţiei: “Instanţele de judecată din judeţul Argeş NU POT fi independente şi imparţiale”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, face afirmaţii periculoase cu privire la obiectivitatea judecătorilor din judeţul Argeş. Potrivit unei cereri de strămutare a unui proces, publicată astăzi în exclusivitate de Săptămânalul Gherila, Dan Manu precizează că: “Instanţele de judecată din judeţul Argeş NU POT fi independente şi imparţiale”. Şeful CJ a vrut să strămute procesul în care Consiliul Judeţean se judecă cu directorul executiv suspendat al Serviciului de Evidenţă a Populaţiei, Viorel Badea, pe tema scandalului cu majorarea salariilor. Manu spune în cerere că, din cauza că Badea a vorbit cu presa, mediatizarea nemulţumirilor lui ar influenţa decizia judecătorilor şi Consiliul Judeţean nu va avea parte de o sentinţă dreaptă.

Afirmaţii Dan Manu, şeful CJ Argeş, catre Curtea de Apel Pitesti, in atentia judecatorilor argeseni:

„Întemeiem prezenta cerere pe motivul de BĂNUIALĂ LEGITIMĂ, fiind de netăgăduit că EXCESIVA MEDIATIZARE a situaţiei litigioase create între cele două instituţii ar putea duce la INFLUENŢAREA JUDECĂTORILOR (…)”

„Ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, prin INTERVIURILE date în mass-media, de către reprezentantul legal al DGEP Argeş, Viorel Badea, de DEFĂIMARE a Consiliului Judeţean Argeş, orchestrată pe mai multe VOCI mediatice, pentru a da senzaţia de PLURALISM al VOCILOR şi a crea efect de realitate, a fost de o VIRULENŢĂ IEŞITĂ DIN COMUN.”

„MESAJELE ŢINEAU CAM ÎN ACEEAŞI ZONĂ, a presupusei lipse de transparenţă a bugetului, ASEMENEA COMENTARII AU PRODUS O DETERIORARE A PRESTIGIULUI/IMAGINII şi creează o PRESIUNE PSIHICĂ în aceeaşi măsură, ca şi TEXTUL INTERVIURILOR acordate de acesta.”

Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, dă de înţeles că judecătorii argeşeni pot fi obiectivi, DOAR în afara mediatizării unui subiect legat de administratia judeteana.

Curtea de Apel a respins cererea de stramutare, pe motiv ca este…NEFONDATA.

Judecata procesului Serviciul de Evidenta a Populatiei VERSUS Consiliul Judetean Arges, pe tema bugetului,  incepe in luna octombrie la Tribunalul Arges.

Despre întregul scandal în care se află Consiliul Judeţean pe tema salarizării, dar şi ce mai spune Dan Manu justiţiei argeşene, aflati din Săptămânalul Gherila, în ediţia aflată pe piaţă pana vineri, 25 august.

 

Graţiela Bâzoi

 

 

Write A Comment